WordPress.org

Profiles

gfields108

  • Member Since: August 23rd, 2009
  • @gfields108 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Getting an error when updating, on the site WordPress.org Forums:
    On different sites I am getting the same error when tr…

    5 months ago

  • Created a topic, No display of dry run results on PHP 7, on the site WordPress.org Forums:
    On two different sites I am not able to see the dry ru…

    7 months ago

  • Created a topic, PHP 7 Compatibility check shows errors, on the site WordPress.org Forums:
    I am using the PHP Compatibility Checker plugin on my …

    7 months ago

  • Posted a reply to WP 4.7: page-id class name on body element disappears when logged in, on the site WordPress.org Forums:
    So I did a clean install on my laptop localhost server of WordPress and a…

    10 months ago

  • Posted a reply to WP 4.7: page-id class name on body element disappears when logged in, on the site WordPress.org Forums:
    Underscores is made by Automattic and is used as a base for many WordPress.com themes.…

    10 months ago

  • Created a topic, WP 4.7: page-id class name on body element disappears when logged in, on the site WordPress.org Forums:
    Since updating to WP 4.7, I can no longer see the page…

    10 months ago

  • Posted a reply to not foundL: https://downloads.wordpress.org/plugin/siteorigin-panels.2.4.20.zip, on the site WordPress.org Forums:
    Had same issue on my site. When I click update in the Plugin section, I…

    10 months ago

  • Posted a reply to After upgrade to 4.7, can’t access Admin, on the site WordPress.org Forums:
    Those warnings were related to a plugin. Please ignore. All is working now so the…

    11 months ago

  • Posted a reply to After upgrade to 4.7, can’t access Admin, on the site WordPress.org Forums:
    I just flushed Memcache on my Siteground server and after a couple of page refreshes…

    11 months ago

  • Posted a reply to After upgrade to 4.7, can’t access Admin, on the site WordPress.org Forums:
    I am having the same issue. After updating I get an error message: No Update…

    11 months ago

  • Posted a reply to Works well, on the site WordPress.org Forums:
    When I deleted the actual media from the wp-content folder, I could still see the…

    11 months ago

  • Created a topic, Works well, on the site WordPress.org Forums:
    I had deleted hundreds of files from the wp-content di…

    11 months ago

  • Created a topic, Saved me lots of work removing users, on the site WordPress.org Forums:
    I had a client site with over 700 bogus subscribers. T…

    1 year ago