WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 14th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to CloudFlare?, on the site WordPress.org Forums:
    i already know how i remove that script. but the problem is: the files in…

    2 years ago

  • Created a topic, CloudFlare?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there. since the last update, the plugin use this …

    2 years ago

  • Created a topic, Fix to ‘post_status’ => ‘publish’,, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. i wrote this issue before. but you dont fix it…

    2 years ago

  • Created a topic, Using Hide Backend slug when you already logged in, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there. There is a big problem in there. since th…

    2 years ago

  • Posted a reply to Javascript error, on the site WordPress.org Forums:
    i am using my own theme. i rolled back the version of 1.1.1 and the…

    2 years ago

  • Created a topic, Javascript error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Since the last update: when we type a few cha…

    2 years ago

  • Created a topic, Awesome plugin for set a Custom Avatar, on the site WordPress.org Forums:
    I am using this plugin almost a year. the plugin work…

    2 years ago

  • Posted a reply to can we echo just the custom avatar url?, on the site WordPress.org Forums:
    hello everyone. i contacted the plugin author and he created a perfect solution for me.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Hide Beckend?, on the site WordPress.org Forums:
    hi @gerroald, i got that :} ok, that's acceptable for reason of security. thanks for…

    2 years ago

  • Created a topic, can we echo just the custom avatar url?, on the site WordPress.org Forums:
    hi @cdog the first: i am using your plugin on my webs…

    2 years ago

  • Posted a reply to Hide Beckend?, on the site WordPress.org Forums:
    hi @gerroald, I am still waiting a solution from you about my request. Thanks.

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hi @takayukister, you don't answering this issue yet. if we don't want to use WordPress…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hi @hannawp, i am glad to hear that. i have not any experience with wordpress…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hi @davixe your problem is a different topic. i am reccomending two of things. first:…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    @hannawp hi again. i could not answered because my time zone is different a little…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    @hannawp i checked the picture again and it's nothing to do anything for cf7 forms,…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    @hannawp <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.3/jquery.js"></script> <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.16/jquery-ui.js"></script> the error i wrote the last message: maybe…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    @hannawp yes you are right you have a ssl error "https://test.mieterverein-augsburg.de/wp-content/uploads/2011/06/Wappen_einfarbig1.png" first, check this and…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hi @hannawp your forms is realy compicated and language is not english :] i am…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hi again @hannawp can i get your website url to check it thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hi @hannawp there is no solution yet. the plugin force the users to use rest…

    2 years ago

  • Posted a reply to Hide Beckend?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, this topic for a different Problem, please cerate a New topic for your…

    2 years ago

  • Posted a reply to Hide Beckend?, on the site WordPress.org Forums:
    hi geroald. the first, thanks for your interest. i checked again it. when we type:…

    2 years ago

  • Posted a reply to Blocking image after SSL activation, on the site WordPress.org Forums:
    could you share your website link to a quick checkout?

    2 years ago

  • Created a topic, Hide Beckend?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, you know, with the last update the hide beckend…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hello @noapi1 Ninja Forms plugin, looking good just now. but i am testing on it…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hello @slyox i am telling again... nobody cant understand this and thats makes me crazy!…

    2 years ago

  • Created a topic, Just Installed and Admin Panel: White Screen, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there. i just installed Ninja Forms Plugin on my w…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    @noapi1 wp rest api: https://developer.wordpress.org/rest-api/ if you have another issue you can contact with plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hello @naopi1 i wrote "if you disabled WP REST API" bcs some people's disabling WP…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hi everyone. if you disabled WP REST API on your wordpress website you will not…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hello @takayukister your solutions works only send a mail. becouse the function codes messed up…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    hi @takayukister i am always disable rest api. its not maked any difference until CF7…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    i am developing more than one wordpress website and so i am using a lot…

    2 years ago

  • Posted a reply to Very good but have some bugs., on the site WordPress.org Forums:
    hi Alkaweb, the first; i forgot my password in your website(https://alkaweb.ticksy.com/). and your website send…

    2 years ago

  • Posted a reply to After the 4.8 Update : No send message and Jquery Error, on the site WordPress.org Forums:
    https://goo.gl/PB41xN thanks for interest

    2 years ago

  • Created a topic, After the 4.8 Update : Ajax-loader and error messages issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there. i just updated the contact form 7 on my web…

    2 years ago

  • Posted a reply to There is an issue when the mode activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hello George J. i pasted the code on my function.php page and its works! thanks…

    2 years ago

  • Posted a reply to There is an issue when the mode activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi George J. again :] it's resolved my default login problem. i deleted all of…

    2 years ago

  • Posted a reply to There is an issue when the mode activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again, sorry for wp-admin and wp-login mess :] i wrote wrong. By the way,…

    2 years ago

  • Posted a reply to There is an issue when the mode activated, on the site WordPress.org Forums:
    hello again. i checked again with different websites and all of has the same issue.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Very good but have some bugs., on the site WordPress.org Forums:
    the drafts problem is still alive and nothing update yet. do you think to fix?…

    2 years ago

  • Created a topic, There is an issue when the mode activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there. There is an issue when the maintenance mode…

    2 years ago

  • Posted a reply to Very good but have some bugs., on the site WordPress.org Forums:
    hi alkaweb; a have got the update now, and installed it, but the issues all…

    2 years ago

  • Posted a reply to Admin Panel Left Menu Link, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much. Have a nice work :]

    2 years ago

  • Posted a reply to Admin Panel Left Menu Link, on the site WordPress.org Forums:
    http://i.hizliresim.com/M0oYjN.jpg this is the screenshot.

    2 years ago

  • Posted a reply to Admin Panel Left Menu Link, on the site WordPress.org Forums:
    The contributors, authors and editors dont have to access "aiosp_manage_seo" capability. but in the dashboard…

    2 years ago

  • Created a topic, Admin Panel Left Menu Link, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there. All in one SEO is the best. first, i thank …

    2 years ago

  • Posted a reply to Change URL Login From /wp-login.php to login.abc.com, on the site WordPress.org Forums:
    You can use iThemes Security plugin to change; Www.abc.com/wp-login.php to Www.abc.com/Login (or what you want)…

    2 years ago

  • Posted a reply to Can’t write a post as Admin via a Contributor user, on the site WordPress.org Forums:
    Its still waiting... Wp version is 4.7.2 now but the Problem is same.

    2 years ago