WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 10th, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Oops! Something went wrong…, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting the same "oops" message. Have you fixed this Piia? Tx

    2 years ago

  • Posted a reply to Oops! Something went wrong…, on the site WordPress.org Forums:
    Getting the same "oops" message

    2 years ago

  • Created a topic, OpenGraph settings disappeared?, on the site WordPress.org Forums:
    I cant find OG settings in the plugin settings. I had…

    3 years ago

  • Posted a reply to How 2 fix Autoptimize cache Render-blocking, on the site WordPress.org Forums:
    I am relieved!! Can you spare some time to go into my admin and help…

    3 years ago

  • Posted a reply to How 2 fix Autoptimize cache Render-blocking, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Frank. Is that a hint f sarcasm I see in your "the great "above…

    3 years ago

  • Posted a reply to How 2 fix Autoptimize cache Render-blocking, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. The URL is www.hoopvideos.net. Right now I have disabled "Also aggregate inline JS?"

    3 years ago

  • Posted a reply to How 2 fix Autoptimize cache Render-blocking, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks again ... I dont know how to try to inline the #3 - i…

    3 years ago

  • Posted a reply to How 2 fix Autoptimize cache Render-blocking, on the site WordPress.org Forums:
    I always have problem with the same three files. Please how do I use Autoptimize…

    3 years ago

  • Posted a reply to How 2 fix Autoptimize cache Render-blocking, on the site WordPress.org Forums:
    It looks like a php cache file - not css or js: sitename/wp-content/cache/autoptimize/autoptimize_fbb3650be065b6b87032c06dea79e8b5.php

    3 years ago

  • Posted a reply to Random 404 errors – Posts disappearing, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I am investigating if my RSS feed aggregator is the culprit.

    3 years ago

  • Created a topic, Compression & Resizing Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Despite activating SMUSH for several months google pag…

    3 years ago

  • Created a topic, How 2 fix Autoptimize cache Render-blocking, on the site WordPress.org Forums:
    Google pagespeed keeps telling me that sitename/wp-con…

    3 years ago

  • Created a topic, Random 404 errors – Posts disappearing, on the site WordPress.org Forums:
    I am using wp4.7. I am noticing that a post would dis…

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 error and permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    I am using wp4.7. I am noticing that a post would disappear after a few…

    3 years ago

  • Created a topic, Does Insamnity Compress and Resize, on the site WordPress.org Forums:
    Despite activating Insamnity for several months now go…

    3 years ago

  • Posted a reply to Author of Plugin Passed Away., on the site WordPress.org Forums:
    sorry to hear that

    3 years ago

  • Posted a reply to Image rendering problem, on the site WordPress.org Forums:
    I got the full css and then minified it on cssminifier.com into the following. Is…

    3 years ago

  • Posted a reply to Image rendering problem, on the site WordPress.org Forums:
    I added critical css but saw no difference at all in speed and performance

    3 years ago

  • Posted a reply to Image rendering problem, on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out ... but now the criticalcss.com server is down and throwing errors.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Image rendering problem, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Jan. I did not activate critical css because when I visited https://jonassebastianohlsson.com/criticalpathcssgenerator/ and…

    3 years ago

  • Created a topic, Image rendering problem, on the site WordPress.org Forums:
    From the day when I installed abovethefold plugin I no…

    3 years ago

  • Created a topic, CYBERSEO Question, on the site WordPress.org Forums:
    Can CyberSEO work with other RSS full text importer li…

    3 years ago

  • Posted a reply to Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_error, on the site WordPress.org Forums:
    please where is db.class.php?

    3 years ago

  • Created a topic, W3TC Fatal Error Crashed Site – Cant Revive, on the site WordPress.org Forums:
    HELP!!! My site suddenly crashed and unable to revive…

    3 years ago

  • Created a topic, Mobile rendering degraded, on the site WordPress.org Forums:
    I originally rated this plugin 5 stars until my users …

    3 years ago

  • Posted a reply to Speed Up but CSS & JS rendering degraded, on the site WordPress.org Forums:
    12 hours and still no response from pagespeed.pro. Time to revisit my review of this…

    3 years ago

  • Posted a reply to WOW!! My Pages Speed jumped from <50% to 94%, on the site WordPress.org Forums:
    Maybe I spoke too soon. The plugin severely degraded site rendering on mobile. I posted…

    3 years ago

  • Posted a reply to LICENSE ACTIVATION, on the site WordPress.org Forums:
    STILL NO REPLY.

    3 years ago

  • Posted a reply to So where is the content displayed, on the site WordPress.org Forums:
    i just confirmed that it is set to publish immediately.

    3 years ago

  • Posted a reply to So where is the content displayed, on the site WordPress.org Forums:
    NO UPDATE SINCE I MANUALLY PULLED 8 HOURS AGO!!! 1) Copy-paste the URL from your…

    3 years ago

  • Posted a reply to So where is the content displayed, on the site WordPress.org Forums:
    1) Implemented cron but still plugin is not pulling feeds. In short neither auto nor…

    3 years ago

  • Posted a reply to So where is the content displayed, on the site WordPress.org Forums:
    The auto import is not working on my other blog www.afrotainmentTV.com. I have to manually…

    3 years ago

  • Posted a reply to So where is the content displayed, on the site WordPress.org Forums:
    ... but still cant get it to work on my www.hoopvideos.net. i disabled other rss…

    3 years ago

  • Posted a reply to So where is the content displayed, on the site WordPress.org Forums:
    I have got this working. I will like to purchase the SEO version please. Best…

    3 years ago

  • Posted a reply to So where is the content displayed, on the site WordPress.org Forums:
    ALso when i clicked "pull the selected feed" i only see a blank page in…

    3 years ago

  • Posted a reply to So where is the content displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I see that in admin But how do I get it to display…

    3 years ago

  • Created a topic, So where is the content displayed, on the site WordPress.org Forums:
    I installed and activated plugin. I added an rss feed…

    3 years ago

  • Posted a reply to feed page by default and how to change?, on the site WordPress.org Forums:
    where on the blog will the excerpt and full text be displayed? Is there a…

    3 years ago

  • Posted a reply to Autoptimize css is render blocking!!, on the site WordPress.org Forums:
    Tx. I see the following in the form: seal.js, js/jquery/jquery.js

    3 years ago

  • Posted a reply to Autoptimize css is render blocking!!, on the site WordPress.org Forums:
    Tx. I see the following in the form: seal.js, js/jquery/jquery.js

    3 years ago

  • Posted a reply to [Resolved] [Autoptimize] Autoptimize css is render blocking!!, on the site WordPress.org Forums:
    http://www.afrotainmenttv.com/ thank u

    3 years ago

  • Posted a reply to Autoptimize css is render blocking!!, on the site WordPress.org Forums:
    I have Autoptimize set to also aggregate JS in the HTML. But when I tested…

    3 years ago

  • Posted a reply to Serve scaled images, on the site WordPress.org Forums:
    same here

    3 years ago

  • Posted a reply to Autoptimize css is render blocking!!, on the site WordPress.org Forums:
    Ok tx. But I dont have any of the inline options enabled. ARe you saying…

    3 years ago

  • Created a topic, Autoptimize css is render blocking!!, on the site WordPress.org Forums:
    Google pagespeed test tool says "Your page has 1 block…

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 error on Permalinks, on the site WordPress.org Forums:
    I need help pls. Frequently when yo click a link on my blog it goes…

    3 years ago

  • Posted a reply to Great plugin … any Updates for WP4.6, on the site WordPress.org Forums:
    It doesnt matter what I select in settings it always defaults on the player to…

    3 years ago

  • Posted a reply to Working with widgets?, on the site WordPress.org Forums:
    How do you make this work in widget? I tried adding [basketballblue] a text widget…

    3 years ago