WordPress.org

Profiles

gavinwatson

Profile picture of gavinwatson
  • Member Since: January 15th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "link-template.php.suspected", on the site WordPress Support Forums:
    I see Rev Slider is being mentioned a lot regarding viruses, whihc I had on…

    3 months ago

  • Posted a reply to "link-template.php.suspected", on the site WordPress Support Forums:
    And this one was causing issues: website.com/wp-content/plugins/cached_data/mail.php No idea where it came from!

    3 months ago

  • Posted a reply to "link-template.php.suspected", on the site WordPress Support Forums:
    This line worried me in my logs : mysite.com 184.168.152.164 - - [11/Jun/2015:14:51:23 +0100] "POST…

    3 months ago

  • Posted a reply to "link-template.php.suspected", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here, does anyone (WordPress) know if this is a WordPress problem or...? How…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Queued emails not processing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have checked this folder and can see that there are a number of…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Queued emails not processing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, many thanks for your response. Could you confirm the correct permission setting for that…

    3 months ago

  • Created a topic, Queued emails not processing, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Parse error on activating", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, this has fixed the issue, thank you.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Parse error on activating", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dennis, My sincere apologies for wasting your time on this one. The PHP version…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Parse error on activating", on the site WordPress Support Forums:
    For info, I also tried PHP 5.4, but it returned the same error

    3 months ago

  • Posted a reply to "Parse error on activating", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, I upgraded to PHP 5.5 but I still get the same error: Parse…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Next Run big negative number and mailer never runs", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm having exactly the same issue. Hopefully the developer will be able to feed…

    3 months ago

  • Created a topic, Parse error on activating, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Meta data not saving?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with Fetured Image and database, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Recent problem inserting featured or post images", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still struggling with this one, are there any more suggestions? I have tried: -…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Recent problem inserting featured or post images", on the site WordPress Support Forums:
    I wasn't aware that it wasn't supported, yes, the plugins are active. i have tried…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Recent problem inserting featured or post images", on the site WordPress Support Forums:
    I enabled debug and noticed this and wondered if it could be related? WordPress database…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Recent problem inserting featured or post images", on the site WordPress Support Forums:
    www.canariesnews.com This is an older link where the image works fine: http://www.canariesnews.com/2014/03/01/earthquake-hits-island-of-gran-canaria/ This is a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Recent problem inserting featured or post images", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for the reply. I have tried he twenty twelve theme and it behaves…

    1 year ago

  • Created a topic, Recent problem inserting featured or post images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Feature Deletion Does Not Work", on the site WordPress Support Forums:
    me too

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: content-slider] Theme: Webfolio (by Site5 Themes) - Slider Setup Clear Instruction", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thank you for this, do you know how to change the speed of the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin switches to https when changing between mobile and standard view", on the site WordPress Support Forums:
    Always good to see developers recognise and take note of issues. As we use many…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin switches to https when changing between mobile and standard view", on the site WordPress Support Forums:
    I'm on Microsoft-IIS/7.0

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Property - WordPress Powered Real Estate and Property Management] properties not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hello. I still have the problem of the properties not showing. Has anyone else suffered…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin switches to https when changing between mobile and standard view", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, sorry, I have just realised that my solution is exactly the same as the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin switches to https when changing between mobile and standard view", on the site WordPress Support Forums:
    On from what Jacquesdancona has written, I also decided to take a look at this…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin switches to https when changing between mobile and standard view", on the site WordPress Support Forums:
    www.canariesnews.com www.canariestelecom.com I'm using a Samsung Galaxy SIII Thanks

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin switches to https when changing between mobile and standard view", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for responding. No, I have no ssl-based plugins, I do not run multisite…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Ban IP addresses from whole WordPress site (not just comments)", on the site WordPress Support Forums:
    Hristo, thanks I had looked at that one and didnt realise it blocks them from…

    3 years ago

  • Created a topic, Plugin switches to https when changing between mobile and standard view, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "How do I add a created menu to the header?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've been searching around and have found some code, which works to a degree...…

    3 years ago

  • Created a topic, How do I add a created menu to the header?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Add sub pages to page list on menu bar?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for your very fast reply. If I go this route, I would need…

    3 years ago

  • Created a topic, Add sub pages to page list on menu bar?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Ban IP addresses from whole WordPress site (not just comments), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Mail Queues by PBCI] How to specify 'auth' settings for smtp server", on the site WordPress Support Forums:
    I've found this code in the pbci-mail.php file, how can I force it to use…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Mail Queues by PBCI] How to specify 'auth' settings for smtp server, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Subscribe2] How to specify 'auth' settings for smtp server", on the site WordPress Support Forums:
    Just to add to this, when trying to send mail from the 'Send mail' option,…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Subscribe2] How to specify 'auth' settings for smtp server, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Problem with login, SPAM and CAPTCHA, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Auto post to Google Plus, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Multipost MU] Doesnt seem to work on 3.0.4 with 2.2, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Block IP addresses, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Confusion over the "/" at the end of the URL", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I had created some pages that were in trash that seemed to be confilcting…

    6 years ago

  • Created a topic, Confusion over the "/" at the end of the URL, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Sidebar directly under post", on the site WordPress Support Forums:
    My error turned out to be a Google Webmasters verification tag! Go figure!

    6 years ago

  • Posted a reply to "Sidebar directly under post", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone on this? I have the same issue... Thanks

    6 years ago

  • Posted a reply to "Issue with IE6 not displaying properly", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, just realised that IE8 is not Ok on the homepage, I have the same…

    6 years ago