WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 15th, 2006
  • Find me on:
  • Created a topic, Good Support, on the site WordPress.org Forums:
    I like the fact that they take the time to answer ques…

    4 months ago

  • Posted a reply to S3 Backup Failed – 400 No required SSL certificate was sent, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. lol.. I figured it out.. my /etc/hosts had my domain name as local host..…

    4 months ago

  • Posted a reply to S3 Backup Failed – 400 No required SSL certificate was sent, on the site WordPress.org Forums:
    I dont think its cron because when I just run the job from the admin…

    4 months ago

  • Posted a reply to S3 Backup Failed – 400 No required SSL certificate was sent, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the late reply, getting around to updating my wordpress sites and yes they…

    4 months ago

  • Created a topic, S3 Backup Failed – 400 No required SSL certificate was sent, on the site WordPress.org Forums:
    Seem to be getting this error now.. my last backup was…

    5 months ago

  • Posted a reply to Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Im facing the same issue. If you switch to standard edit Elementor states that it…

    6 months ago

  • Posted a reply to Pano is stuck on left side of default WP theme, on the site WordPress.org Forums:
    resolved.. had to add custom css to it.. .ipnrm { margin: 0 auto; }

    6 months ago

  • Created a topic, Pano is stuck on left side of default WP theme, on the site WordPress.org Forums:
    I just set up the latest wordpress 5.x and am testing …

    6 months ago