WordPress.org

Profiles

gary.upham

  • Member Since: July 18th, 2011
  • @garyupham on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Blurry Thumbnails, on the site WordPress.org Forums:
    Update: Had to recreate thumbnails.

    16 hours ago

  • Created a topic, Blurry Thumbnails, on the site WordPress.org Forums:
    I have set the backend option thumbnail setting at 300…

    16 hours ago

  • Posted a reply to Upload images from media gallery, on the site WordPress.org Forums:
    I have a followup question that is a little unrelated, but still relevant to the…

    16 hours ago

  • Posted a reply to Upload images from media gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much for this. Exactly what I needed!

    17 hours ago

  • Created a topic, Upload images from media gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have discovered this plugin after creating …

    2 days ago

  • Posted a reply to Full-width not working for me, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome. Changing all the Items Displayed to 1 did the trick. Thanks Simon!

    1 week ago

  • Posted a reply to Full-width not working for me, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the help. I couldn't get that warning on my end for some reason.…

    1 week ago

  • Posted a reply to Full-width not working for me, on the site WordPress.org Forums:
    http://shiftisgood.com/mavin/

    1 week ago

  • Created a topic, Full-width not working for me, on the site WordPress.org Forums:
    I have a few large images that I want to use for full-…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Full-width not working for me, on the site WordPress.org Forums:
    I have a few large images that I want to use for full-…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to How to embed a .mov?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. I will ask videographer to provide that format. The two questions still remain though.

    3 weeks ago

  • Created a topic, How to embed a .mov?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm trying to embed a .mov I have on my site's ser…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Oops! Something went wrong. This page didn’t load Google Maps correctly., on the site WordPress.org Forums:
    I don't see where I would enter an API code for this plugin anywhere. That's…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Oops! Something went wrong. This page didn’t load Google Maps correctly., on the site WordPress.org Forums:
    I should have included that to begin with. Sorry. http://scovariancancer.org/wp/2017/03/30/handbags-for-hope-2017/

    4 weeks ago

  • Created a topic, Oops! Something went wrong. This page didn’t load Google Maps correctly., on the site WordPress.org Forums:
    Oops! Something went wrong. This page didn't load Goog…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Display the posts of one category in a Page, on the site WordPress.org Forums:
    Categories in menu already ... I suddenly feel really, really dumb.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to !is_page() doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    you have to put apostrophes around the numbers. '514','401'

    2 months ago

  • Posted a reply to Problem: duplicate sitename in serp, on the site WordPress.org Forums:
    If this is the problem you're referring to William, if you go to the dashboard…

    3 months ago

  • Posted a reply to Problem: duplicate sitename in serp, on the site WordPress.org Forums:
    Isn't he referring to when you install the plugin, the name of the site displays…

    3 months ago

  • Posted a reply to Creating Selectable Search Parameters, on the site WordPress.org Forums:
    Supermap might actually do what I need actually. The sidebar doesn't show up automatically though…

    3 months ago

  • Posted a reply to Creating Selectable Search Parameters, on the site WordPress.org Forums:
    I will probably have a few more. My most recent one though is getting the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Creating Selectable Search Parameters, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome. Thanks so much Kairion! Using commas was the issue. So I have that working…

    3 months ago

  • Created a topic, Creating Selectable Search Parameters, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to use this as a filter to show off a port…

    3 months ago

  • Created a topic, Fatal Error on functions.php line 306, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to When page is refreshed, it doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Aleksej, One final question that I think I know the answer to but have…

    10 months ago

  • Posted a reply to When page is refreshed, it doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    Ok ... so disregard everything I've said until this point haha. The numbers do stay…

    10 months ago

  • Posted a reply to When page is refreshed, it doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    So, this is the page that our client likes that I am trying to replicate…

    10 months ago

  • Created a topic, When page is refreshed, it doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Read More doesn't link to anything, on the site WordPress Support Forums:
    This is still an issue. Does anybody have insight to this. Am I the only…

    12 months ago

  • Posted a reply to Need space between excerpt and readmore link, on the site WordPress Support Forums:
    Does your "read more" link even work? I am using the plugin and the read…

    12 months ago

  • Created a topic, Read More doesn't link to anything, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Updated plugin: navigation buttons and arrows no longer working, on the site WordPress Support Forums:
    Glad it helped somebody else as well.

    1 year ago

  • Posted a reply to Updated plugin: navigation buttons and arrows no longer working, on the site WordPress Support Forums:
    It may not actually be an issue with your new version to be honest with…

    1 year ago

  • Posted a reply to Updated plugin: navigation buttons and arrows no longer working, on the site WordPress Support Forums:
    Yep. I actually was just about to write back on here. For some reason I'm…

    1 year ago

  • Created a topic, Updated plugin: navigation buttons and arrows no longer working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, ARVE Error: Mode: is invalid or not supported. Note that you will need the Pro A, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Highly Functional / Super Simple, on the site WordPress Support Forums:

    1 year ago

  • Posted a reply to Highly Functional / Super Simple, on the site WordPress Support Forums:
    No problem at all. I actually spent about 10 minutes tracking down my wordpress.com login…

    1 year ago

  • Posted a reply to Absolutely Amazing!, on the site WordPress Support Forums:
    I agree! Having said that, I'd even throw some money his way just for the…

    1 year ago

  • Created a topic, Highly Functional / Super Simple, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't get it to work on site, on the site WordPress Support Forums:
    Well. I got it to work. I unchecked the Enable jQuery Check this option if…

    2 years ago

  • Created a topic, Can't get it to work on site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to No Pop, on the site WordPress Support Forums:
    thinmann, I see that you got it working. Did you use this plugin or a…

    3 years ago

  • Posted a reply to First address I attempted to enter put marker 4 states away, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I had a whole thing typed up to respond to you b/c I put…

    3 years ago

  • Posted a reply to First address I attempted to enter put marker 4 states away, on the site WordPress Support Forums:
    Hey thank you sir for the quick response! Unfortunately, I tried your workaround in the…

    3 years ago

  • Created a topic, First address I attempted to enter put marker 4 states away, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to The plugin does not have a valid header., on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem. For what it's worth, I did several google searches for…

    3 years ago

  • Created a topic, Subdirectory link questions, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to No longer works after update.., on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much alastair38.

    3 years ago

  • Posted a reply to Display Event Title Before Dates in Widget, on the site WordPress Support Forums:
    Hey sashabenson, If you go to /wp-content/plugins/the-events-calendar/views/events-list-load-widget-display.php Change line 41-58 from ... <div class="when"> <?php…

    4 years ago