WordPress.org

Profiles

gandalfhh

Profile picture of gandalfhh
  • Member Since: June 15th, 2011
  • @gandalfhh on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Table 'wordpress-mu.wp_itsec_lockouts' doesn't exist, on the site WordPress Support Forums:
    solved by renaming the tables to the correct names.

    5 months ago

  • Posted a reply to Table 'wordpress-mu.wp_itsec_lockouts' doesn't exist, on the site WordPress Support Forums:
    Hm, maybe I was in the blog 32... But my multisite WP has 42 tables/blog…

    5 months ago

  • Posted a reply to Table 'wordpress-mu.wp_itsec_lockouts' doesn't exist, on the site WordPress Support Forums:
    Maybe I solved this error by rename table wp_32_itsec_lockouts to wp_itsec_lockouts. Now it works. I…

    5 months ago

  • Posted a reply to Table 'wordpress-mu.wp_itsec_lockouts' doesn't exist, on the site WordPress Support Forums:
    It was an upgrade from 5.5 i deleted all tables. Deinstall and reinstall dont help.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Table 'wordpress-mu.wp_itsec_lockouts' doesn't exist, on the site WordPress Support Forums:
    Correction: not every site gets the created tables, but only one. Every access to the…

    5 months ago

  • Created a topic, Table 'wordpress-mu.wp_itsec_lockouts' doesn't exist, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, no posts stats, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to error message on page backend, on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I found out by disabling the plugins one by one. Its the slideshow gallery…

    2 years ago

  • Posted a reply to error message on page backend, on the site WordPress Support Forums:
    oh, no. I'm sorry it's on every menu. so it must be another plugin I…

    2 years ago

  • Posted a reply to error message on page backend, on the site WordPress Support Forums:
    screenshot in the html sourcecode its this: <div id="screen-options-wrap" class="hidden" tabindex="-1" aria-label="Ansichtsoptionen Tab"> <form id="adv-settings"…

    2 years ago

  • Created a topic, error message on page backend, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to no excerpt on main page and post page, on the site WordPress Support Forums:
    I respond to myself: No real solution of the problem - only a workaround: I…

    2 years ago

  • Created a topic, no excerpt on main page and post page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Blank page after activating wp-slimstat, on the site WordPress Support Forums:
    solved - so far with wp-slimstat-master.zip from github it works now. thx

    3 years ago

  • Posted a reply to Blank page after activating wp-slimstat, on the site WordPress Support Forums:
    is 32 MB enough for php? I mean the previous versions did work.

    3 years ago

  • Posted a reply to Blank page after activating wp-slimstat, on the site WordPress Support Forums:
    My screen goes blank when trying to access the reports / after installing WP SlimStat…

    3 years ago

  • Posted a reply to Blank page after activating wp-slimstat, on the site WordPress Support Forums:
    my browser is firefox 27.0.1

    3 years ago

  • Posted a reply to Blank page after activating wp-slimstat, on the site WordPress Support Forums:
    my browser is firefox v. 27.0.1 sourcecode of the generated page is empty.

    3 years ago

  • Created a topic, Blank page after activating wp-slimstat, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, this month/last month in overview, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Completely blank site after update, plugin deactivated!, on the site WordPress Support Forums:
    After updating browscap.php all works now. Plugin remains enabled. Thank you, camu!

    3 years ago

  • Posted a reply to Completely blank site after update, plugin deactivated!, on the site WordPress Support Forums:
    PHP v5.2.14 GD: bundled (2.0.34 compatible) Magic Quotes GPC: On Memory Limit: 256,0 MiB Max…

    3 years ago

  • Posted a reply to Completely blank site after update, plugin deactivated!, on the site WordPress Support Forums:
    php_value memory_limit 256M in .htaccess don't help.

    3 years ago

  • Posted a reply to Completely blank site after update, plugin deactivated!, on the site WordPress Support Forums:
    same here. deactivated plugin http://helmut-harnisch.de

    3 years ago

  • Created a topic, [resolved]no data to display - my fault, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to A Warning - "ngg_delete_expired_transients" Cronjob, on the site WordPress Support Forums:
    @mkalina that worked perfectly. thx.

    3 years ago

  • Posted a reply to A Warning - "ngg_delete_expired_transients" Cronjob, on the site WordPress Support Forums:
    @mkalina: where did you add the line wp_clear_scheduled_hook( 'ngg_delete_transients' ); in your htdocs/wp-includes/functions.php? When I…

    3 years ago

  • Posted a reply to Mobile theme not shown on HTC stock browser, on the site WordPress Support Forums:
    This does not help. With chrome on the HTC One S all is okay. But…

    3 years ago

  • Posted a reply to Mobile theme not shown on HTC stock browser, on the site WordPress Support Forums:
    my UA as reported by http://user-agent-string.info Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 4.1.1; de-de; HTC_One_S Build/JRO03C) AppleWebKit/534.30…

    3 years ago

  • Created a topic, Mobile theme not shown on HTC stock browser, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Network admin don't work after update, on the site WordPress Support Forums:
    @Sujit Ojha you can disable it by loggin in through FTP and rename the folder…

    3 years ago

  • Created a topic, Network admin don't work after update, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin layout is broken, on the site WordPress Support Forums:
    Notice the linklist in the code where the adminbar should reside... maybe someone can see…

    4 years ago

  • Posted a reply to wp-admin layout is broken, on the site WordPress Support Forums:
    The beginning of the generated sourcecode is <!DOCTYPE html> <!--[if IE 8]> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" class="ie8…

    4 years ago

  • Created a topic, wp-admin layout is broken, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, I want nofollow for the album arts, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Slideshow Gallery] 1.2 Broke My Slideshow - All images now blank?, on the site WordPress Support Forums:
    It works when I put the cache dir in the timthumb.php: if(! defined('FILE_CACHE_DIRECTORY') ) define…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Slideshow Gallery] 1.2 Broke My Slideshow - All images now blank?, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same: a black slideshow with white boxes as thumbnails. I think its…

    4 years ago

  • Created a topic, [plugin: Slideshow Gallery] and WP Mobile Detector, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, wp-slimstat, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP SlimStat] PIs and visits in one view?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP SlimStat] A question in creating the graphs, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago