WordPress.org

Profiles

Galeforce99

Profile picture of Galeforce99
  • Member Since: September 22nd, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Breaks site after upgrade to WP 4.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I'll try that tomorrow (need to sleep now) & let you know. Many thanks…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Breaks site after upgrade to WP 4.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    That has helped, but the Youtube title font is still very large.

    7 days ago

  • Posted a reply to "Breaks site after upgrade to WP 4.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Notice how the drop down menus don't work and the font size is much smaller…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Breaks site after upgrade to WP 4.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.crivici.com/videos/ - the page where the plugin is used

    7 days ago

  • Posted a reply to "Update to 1.3 broke site after update to WP 4.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    http://mysitemyway.com/theme/modular-wordpress-theme/ This is the theme I'm using - latest version 2.7

    7 days ago

  • Posted a reply to "Breaks site after upgrade to WP 4.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    It worked fine until the WP 4.2.1 update. And I tested it tonight by deactivating…

    7 days ago

  • Created a topic, Update to 1.3 broke site after update to WP 4.2.1, on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Created a topic, Breaks site after upgrade to WP 4.2.1, on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Posted a reply to "Creating zip files for 4 days and not complete", on the site WordPress Support Forums:
    I've got this problem too, but I see that the developer hasn't replied in 7…

    5 months ago

  • Created a topic, Too many problems to list here, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Blank page after update", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, still blank

    9 months ago

  • Created a topic, Very useful, works well, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Running job not showing on admin toolbar or progress bars", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure what happened, but it's now working properly. Many thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Running job not showing on admin toolbar or progress bars", on the site WordPress Support Forums:
    Could it have something to do with the type of cron job running? Earlier today…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Running job not showing on admin toolbar or progress bars", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Daniel, unfortunately it made no difference. I deleted the temp file and ran a…

    1 year ago

  • Created a topic, Running job not showing on admin toolbar or progress bars, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Lousy support, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP SlimStat] SlimStat no longer showing some reports", on the site WordPress Support Forums:
    Don't know yet - just upgraded. Camu,you asked for log files, but didn't say which…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Navayan Subscribe] Sending Two Emails", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem - 2 emails, on version 1.1.9 Its a great plugin, but this problem…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP SlimStat] SlimStat no longer showing some reports", on the site WordPress Support Forums:
    Camu, what log files, and what kind of information about our system?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP SlimStat] SlimStat no longer showing some reports", on the site WordPress Support Forums:
    Got the same problem too - no data at all. Just gone.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BackWPup] Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Daniel, the log doesn't say anything about the problem and shows the job as…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: BackWPup] Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress.com Stats] Deprecated: Function call_user_method_array() is deprecated", on the site WordPress Support Forums:
    I am getting the same problem on crivici.com with the following error message every time…

    5 years ago