WordPress.org

Profiles

gafferCanberra

  • Member Since: June 16th, 2011
  • @gaffercanberra on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to How do I stop the icons from repeating?, on the site WordPress.org Forums:
    I assume there was no resolution of this - similar to another question which is…

    1 month ago

  • Posted a reply to Share Button twice, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue - was there ever a solution?

    1 month ago

  • Posted a reply to Calendar broken and CSS compiling error after update, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem using WordPress V4.7.2 and Time.ly V2.5.16 and extended viewey V1.2.0. Is anyone at…

    2 months ago

  • Created a topic, Great Backup Plugin, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, From Good to bad, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Very Flexible, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Album Disappeared from page, on the site WordPress Support Forums:
    Unticking Table IX-a1.3 did the trick. Thanks

    2 years ago

  • Created a topic, Album Disappeared from page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Checkout Pro and WooCommerce Print Invoice & Delivery Note Conflict, on the site WordPress Support Forums:
    Resolved

    2 years ago

  • Created a topic, Checkout Pro and WooCommerce Print Invoice & Delivery Note Conflict, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error validating access token" - continuous, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem - ideas as to why!

    3 years ago

  • Created a topic, Great Theme, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Unable to re-Order FAQ's, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue. Tried disabling plug-ins but it did not fix the…

    4 years ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: TinyMCE Advanced] Buttons not showing, on the site WordPress Support Forums:
    Andrew No other errors show up in Firebug - just those two in Admin In…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: TinyMCE Advanced] Buttons not showing, on the site WordPress Support Forums:
    I have essentially the same problem. The pages in html display as normal but switching…

    5 years ago

  • Posted a reply to Different Results - Same page, on the site WordPress Support Forums:
    Re the difference between the product of printfriendly.com and the custom plugin see this page…

    6 years ago

  • Created a topic, Different Results - Same page, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Missing Post Title, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago