Profiles

  • Member Since: September 7th, 2022
  • Location: Canada
  • Website: www.nananacademy.com
  • Find me on:

Bio

Operating after-school engineering classes for K-12 students.

  • Posted a reply to Yoast Breaks Admin Layout for Posts and Events, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you this resolved my issue.

  • Posted a reply to Yoast Breaks Admin Layout for Posts and Events, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much @devnihil. This definitely, works, Is there a way to disable Yoast…

  • Created a topic, & Symbol throws an error, on the site WordPress.org Forums:
    We noticed that when using & symbol in Select fiel…

  • Created a topic, Youtube Junk Suggestions up Again, on the site WordPress.org Forums:
    Hey guys, I know that Hide YouTube UI is an experiment…

  • Created a topic, It really doesn’t dissapoint, on the site WordPress.org Forums:
    I find this player indispensable to our course website…

  • Created a topic, Yoast Breaks Admin Layout for Posts and Events, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed that Yoast adds extra columns in admin table…

  • Posted a reply to Fixing the ‘Ajax Error’, on the site WordPress.org Forums:
    @haseeb0001 I am fine with using the recommended port 587. It's working so I have…

  • Posted a reply to How do change default checkout form, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much Adam. I watched a few tutorial videos and it makes sense.…

  • Created a topic, Postdate a monthly subscription, on the site WordPress.org Forums:
    I am wondering how to postdate subscription payments. …

  • Posted a reply to Fixing the ‘Ajax Error’, on the site WordPress.org Forums:
    I tried the beta plugin and it didn't work on my site.

  • Created a topic, How do change default checkout form, on the site WordPress.org Forums:
    I was trying to create a new checkout page but I could…

  • Posted a reply to Email Notifications Not Sending, on the site WordPress.org Forums:
    I actually had the same issue as @lemsic and setting up Branda and SMTP resolved…