WordPress.org

Profiles

fruityoaty

Profile picture of fruityoaty
  • Member Since: February 27th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Widget images not showing after WordPress 4.3 update", on the site WordPress Support Forums:
    Ooops, I will close this topic. I just realized what happened a few minutes after…

    2 days ago

  • Created a topic, Easy to use, works fast, not bloated, great support, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Widget images not showing after WordPress 4.3 update, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Lightweight and works great in WP 4.3, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, SUGGESTION: Add support for images in text widget, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Posted a reply to "Updated to WordPress 4.3, plugin no longer works", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thank you very much for your replies. :) I will close this issue as…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Updated to WordPress 4.3, plugin no longer works", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, it's likely because of my current htaccess rules for that site... probably because your…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Updated to WordPress 4.3, plugin no longer works", on the site WordPress Support Forums:
    http://fruityoaty.com/ The page I always test (with Gravatars) whenever I update to new WordPress is:…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Updated to WordPress 4.3, plugin no longer works", on the site WordPress Support Forums:
    1. Client: Mozilla Firefox 41.0b4 2. Client: Windows 10 3. Apache server, Operating System: Linux…

    3 days ago

  • Created a topic, Great plugin!, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Created a topic, Updated to WordPress 4.3, plugin no longer works, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Posted a reply to "First image attached to post doesn't appear (conflict with YouTube)", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. :)

    4 days ago

  • Posted a reply to "First image attached to post doesn't appear (conflict with YouTube)", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using your plugin on someone's site where most posts have a YouTube video at…

    4 days ago

  • Created a topic, Nifty plugin!, on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Posted a reply to "First image attached to post doesn't appear (conflict with YouTube)", on the site WordPress Support Forums:
    The thumbnail for the first image attached to the post appears if the image is…

    1 week ago

  • Created a topic, First image attached to post doesn't appear (conflict with YouTube), on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Widget no longer works in WordPress 4.3, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Updating to 1.9.25 broke ImageLightbox.js plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Tried the above fix. Unfortunately, it didn't work. Anyway, thanks for trying. :) I've replaced…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work on images in sidebar widget", on the site WordPress Support Forums:
    Actually.... good news, I modified the NextGen Gallery plugin widget to manually add data-sbox="REFERENCE" to…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work on images in sidebar widget", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response. Yes, it works on text widgets now, but unfortunately it…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work on images in sidebar widget", on the site WordPress Support Forums:
    The gallery is using NextGen Gallery widget that is part of NextCellent Gallery plugin (and…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work on images in sidebar widget", on the site WordPress Support Forums:
    Addendum: I have a NextGen Gallery grid of images in a sidebar widget. I was…

    7 months ago

  • Created a topic, Doesn't work on images in sidebar widget, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Latest NextCellent Gallery 1.9.25 loading framework.css file on every page", on the site WordPress Support Forums:
    THANKS for the reply! :)

    7 months ago

  • Posted a reply to "Updating to 1.9.25 broke ImageLightbox.js plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, The ImageLightbox.js works "out of the box" as claimed by developer (no settings options…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Updating to 1.9.25 broke ImageLightbox.js plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I will also try to get in contact with the "ImageLightbox.js" developer, however... right now,…

    7 months ago

  • Created a topic, Updating to 1.9.25 broke ImageLightbox.js plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Latest NextCellent Gallery 1.9.25 loading framework.css file on every page, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "inserts another doctype", on the site WordPress Support Forums:
    I use HTML5 doctype. I also get the problem above... only when I activate this…

    8 months ago

  • Created a topic, Warning: Missing argument 2 for wp_kses() error message, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updated to ver. 2.72 - Database Failed To Backup", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! Just tested your 2.73 fix (yes, my long password has special characters)... and it's…

    11 months ago

  • Created a topic, Updated to ver. 2.72 - Database Failed To Backup, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Xml Sitemap Last Mod Not Updating", on the site WordPress Support Forums:
    It was fine in version 1.6.1 and broke in version 1.6.2 (and currently broken in…

    11 months ago

  • Posted a reply to "HTML5 Validation (forward slash issue)", on the site WordPress Support Forums:
    It's OK... finally figured out how to make it HTML5 validate on my site. Now,…

    11 months ago

  • Created a topic, HTML5 Validation (forward slash issue), on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Is this plugin SEO friendly for images getting indexed?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin is inserting line break after every Gravatar", on the site WordPress Support Forums:
    Basically, the html output looks like this: <img class="" width="" height="" scr="" alt=""></img> < br…

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin is inserting line break after every Gravatar, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Having some issues", on the site WordPress Support Forums:
    Getting the errors also... only with Gravatar images enabled, otherwise, works fine.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin should NOTdirect user to UNPUBLISHED or PRIVATELY PUBLISHED post", on the site WordPress Support Forums:
    Tested version 1.2.1. Works fine! Couldn't find any other issues. Thanks for making the changes.…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin should NOTdirect user to UNPUBLISHED or PRIVATELY PUBLISHED post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.", on the site WordPress Support Forums:
    Hello! I just wanted to inform you that I decided to give your plugin another…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I can't go to the 'option page' (not visible) since the plugin can NOT…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.", on the site WordPress Support Forums:
    Updated to version 1.1.2 - sorry... still can't activate it. Same line 41 error above.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.", on the site WordPress Support Forums:
    Updated to version 1.1.1 hoping the error would be fixed. Still can't activate. Parse error:…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin could not be activated because it triggered a fatal error., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhhh, that's what happened... I also have it hardcoded in my theme's functions.php file (by…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Pages", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also getting this problem. I can no longer view password protected posts/pages. I get…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Breaks feed and RSS validation", on the site WordPress Support Forums:
    Well, actually... not totally error-free. With 5.1, it passes validation but now has this error…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Breaks feed and RSS validation", on the site WordPress Support Forums:
    Tried 5.1. Tested. FIXED! Thanks a lot. [EDIT: Oops, I should've tested it more thoroughly.…

    2 years ago