WordPress.org

Profiles

FredAstair

Profile picture of FredAstair
  • Member Since: February 15th, 2013
  • Palma de Mallorca
  • seo-consulting.nu
  • Find me on:

  • Created a topic, Not compatile with WC 2.2.8?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Unwanted line in select option?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Listing search doesn't work after updating to WP 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    I solved it. I had to change the settings in Polylang to make it work.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Polylang not woking correctly after updating", on the site WordPress Support Forums:
    I found the error. Puh, I am glad I is solved... I changed the URL-settings…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Polylang not woking correctly after updating", on the site WordPress Support Forums:
    Since I dont get it to work. Does anyone recommend a similar Multilanguage alternative to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Listing search doesn't work after updating to WP 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it works then Polylang is deactivated. Hmm what is the next step?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Listing search doesn't work after updating to WP 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    It could be Polylang plugin that encodes the URL's for the english part of the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Polylang not woking correctly after updating", on the site WordPress Support Forums:
    ok thank you anyways, anybody else that has an idea of the problem? The website…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Listing search doesn't work after updating to WP 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    http://mallorcarealestateagency.com

    2 years ago

  • Posted a reply to "Polylang not woking correctly after updating", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, all boxes is checked as it should. It might be a problem with another…

    2 years ago

  • Created a topic, Polylang not woking correctly after updating, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Listing search doesn't work after updating to WP 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    Permalinks are '/%postname%/' and no uppercase letters in taxonomy ID is created.

    2 years ago

  • Created a topic, Listing search doesn't work after updating to WP 3.5.1, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago