WordPress.org

Profiles

fraugefahr

Profile picture of fraugefahr
  • Member Since: March 17th, 2010
  • @fraugefahr on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Link slide image, on the site WordPress Support Forums:
    Changed some code in the esteem_slider() function in header-functions.php to do this: <?php if (…

    4 months ago

  • Created a topic, Link slide image, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Give option to login automatically with IP Range or manually enter password?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, False error message when logging in, "Cookies are blocked or not supported ...", on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, User login stats?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Style sort drop down and radio buttons for ascending and descending, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Link heading text to help text when list is displayed, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I will take a look and try it out. -Kristen

    1 year ago

  • Created a topic, Link heading text to help text when list is displayed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Protect some pages but have public landing page?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for answering my question, Dan! -Kristen

    1 year ago

  • Created a topic, Protect some pages but have public landing page?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Conflict with Grand College theme, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Menu Doesn't Look Right, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Category page not displaying events, on the site WordPress Support Forums:
    I will do that - thanks! -Kristen

    3 years ago

  • Posted a reply to Category page not displaying events, on the site WordPress Support Forums:
    No, I can't see the events with tags either. There should be two events here…

    3 years ago

  • Posted a reply to Category page not displaying events, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Angelo, I deactivated plug-ins and did not see any improvement. When I activated the…

    3 years ago

  • Created a topic, Category page not displaying events, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Events not showing in page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, More than one events page?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, "Find out more" Broken Link, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Excluded ID's Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm - no replies, but I think I figured it out. I had the wrong…

    4 years ago

  • Posted a reply to Excluded ID's Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Anyone else experience this or have any info? I really need to have this form…

    4 years ago

  • Created a topic, Excluded ID's Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to table edit modal window not displaying, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue. The only think I see in the browser is…

    4 years ago

  • Created a topic, Don't want link to main site to display on networked sites, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Can't Seem to Get WPMU Ldap Working, on the site WordPress Support Forums:
    I tried installing the WPMU Ldap plugin on an older version of WordPress and that…

    4 years ago

  • Created a topic, Can't Seem to Get WPMU Ldap Working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Want to use an image for the comment link, on the site WordPress Support Forums:
    I don't see anything in index.php. I am using a theme that relies on Hybrid.…

    6 years ago

  • Posted a reply to Want to use an image for the comment link, on the site WordPress Support Forums:
    Url is kristenwalker.com/test_site Thanks! Kristen

    6 years ago

  • Created a topic, Want to use an image for the comment link, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Suggested an idea, Automatic Blog Creation for Groups/Institutions

    7 years ago

  • Posted a reply to Using LDAP to dole out WordPress Blogs?, on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Could this somehow be done in an automated way with Fantastico or something like…

    7 years ago

  • Posted a reply to Easy Way to Authenticate for Comments, on the site WordPress Support Forums:
    I found it - it is the plugin from these people that will do it:…

    7 years ago

  • Posted a reply to Easy Way to Authenticate for Comments, on the site WordPress Support Forums:
    I found it - it is the plugin from these people that will do it:…

    7 years ago

  • Posted a reply to Weird stuff happens when I click "Add new" for media, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    7 years ago

  • Created a topic, Using LDAP to dole out WordPress Blogs?, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, Easy Way to Authenticate for Comments, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to Weird stuff happens when I click "Add new" for media, on the site WordPress Support Forums:
    I called my web host for help. Looks like I had an .htaccess file further…

    7 years ago

  • Posted a reply to Weird stuff happens when I click "Add new" for media, on the site WordPress Support Forums:
    I just finished installing WordPress on a different server and when I click the button…

    7 years ago

  • Posted a reply to Weird stuff happens when I click "Add new" for media, on the site WordPress Support Forums:
    I only have what WordPress has out of the box. I went to the plugins…

    7 years ago

  • Posted a reply to Weird stuff happens when I click "Add new" for media, on the site WordPress Support Forums:
    I've tried using Safari, and I have also tried using my computer at work, and…

    7 years ago

  • Created a topic, Weird stuff happens when I click "Add new" for media, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago