Profiles

  • Member Since: January 25th, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to video gallery sort order, on the site WordPress.org Forums:
    @totalsoft, thank you. already sent.

  • Created a topic, video gallery sort order, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, on the page afryka.org/media there is VIDEO …

  • Posted a reply to Gallery block duplicates images when uploading new files, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @luciamarinescu, waiting then :):) Cheers!:)

  • Posted a reply to Gallery block duplicates images when uploading new files, on the site WordPress.org Forums:
    hi @poonam9, how is it going? :) Did you guys made it to fix it?:)…

  • Posted a reply to order statuses broken since last update (payment gates issue), on the site WordPress.org Forums:
    i can confirm all looks good now. obviosly it was some temporary thinkg hanged out…

  • Posted a reply to order statuses broken since last update (payment gates issue), on the site WordPress.org Forums:
    @oaoyadeyi, thank you. Will keep it open for a moment to see how it is…

  • Posted a reply to order statuses broken since last update (payment gates issue), on the site WordPress.org Forums:
    @oaoyadeyi , Another thing.... To work that issue around i have just turned "Grant access…

  • Posted a reply to order statuses broken since last update (payment gates issue), on the site WordPress.org Forums:
    Hello @oaoyadeyi, thanks for fast response. As you can see system status has already been…

  • Created a topic, order statuses broken since last update (payment gates issue), on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, i have notticed that since last Woo update (…

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved.

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    Final code, before i close the case: @media only screen and (min-width: 960px){ .alignwide {…

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    OMG! @luciamarinescu! You've nailed it!!!! Works like a charm!!! @luciamarinescu, @mateithemeisle, @purplecodes... Thanks a bunch!!!…

  • Posted a reply to Gallery block duplicates images when uploading new files, on the site WordPress.org Forums:
    Yup, that's what i do :) Thanks for fast response. Please let me know it…

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    hi @luciamarinescu, Thanks but i'm not sure if i follow... or know how to proceed....…

  • Posted a reply to Gallery block duplicates images when uploading new files, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @luciamarinescu, Thanks for checking. But...hmm... strange... how to explain that this happens on every…

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @purplecodes, @mateithemeisle, To be honest, child has been done with help of Child Theme…

  • Created a topic, Gallery block duplicates images when uploading new files, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, i might have found another issue with Neve..…

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    hi @mateithemeisle, thanks for the correction, but stil.. no luck... your code is changing all…

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    hiya @mateithemeisle, if it helps anyhow... Page is already working and available on-line so no…

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    hi @mateithemeisle, thanks for the suggestion... Unfortunately there are 2 things: 1. adding that css…

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @mateithemeisle, any news? Thanks in advance! m.

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    hi @mateithemeisle,glad you are here :):) Damn, screens are not available anymore.. let me show…

  • Posted a reply to Page Break not available?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @mateithemeisle, that was the first thing i tried.... no luck back then... but... i…

  • Posted a reply to Header – different behavior for custom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @luciamarinescu, i've managed to make a copy of the site so you can check…

  • Posted a reply to Page Break not available?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @luciamarinescu, @plantprogrammer, i've managed to make a copy of the page for you... check…

  • Posted a reply to Page Break not available?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @luciamarinescu, thanks. Site should be online soon, so the i'll be able to prepare…

  • Posted a reply to Responsive Menu, on the site WordPress.org Forums:
    @donal13, @luciamarinescu, glad i was able to help! Cheers! :)

  • Posted a reply to Responsive Menu, on the site WordPress.org Forums:
    It is visible. but you have white font on white background... change styling for mobile…

  • Created a topic, Header – different behavior for cudtom page and blog archive, on the site WordPress.org Forums:
    hi Team, I have simple header... LOGO + MENU + SEARCH …

  • Posted a reply to Page Break not available?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @plantprogrammer... sorry my bad! i was trying to insert this inside section <facepalm>... thank…

  • Created a topic, Page Break not available?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Team, As i'm looking for info on the web, it is sai…

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    hi @mateithemeisle, thanks for the update. 3.0.11 works like a charm on all my web…

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    @mateithemeisle, thank you! fingers crossed for permanent fix! Have a good one!

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    hi @mateithemeisle, so in all typographies i had in general Trebuchet MS. I have tried…

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    @mateithemeisle, re your second (last) message.... i have found such behaviour on few other pages..…

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @mateithemeisle, sorry for the delay, busy time... So no custom css there - only…

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    @marco17 sorry to hear that... and there is definitely smth going on wrong with that…

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    hey Guys, sorry for late reply. @seshcomm, thanks mate for your input! :) appreciate :)…

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    whoa @seshcomm ! great news!!! glad you made it :) still no joy for me...…

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    hi @mateithemeisle, glad you are here. In my case there were no changes with SSL.…

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    @seshcomm, here is part of Mat's answer in case you didn't catch it... maybe it…

  • Posted a reply to Layout broken after Neve update to 3.0.5 and 3.0.6, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like our answers in https://wordpress.org/support/topic/bug-in-the-3-0-5-version/#post-14984317 has been removed? and topoc closed?! WTF? Hope Mat…

  • Posted a reply to Wtyczka nie zawsze zeruje przesyłkę powyżej podanej kwoty, on the site WordPress.org Forums:
    @marta666 no nie do końca:) zobacz moje print screeny ;) raz jest ok od razu…

  • Posted a reply to Wtyczka nie zawsze zeruje przesyłkę powyżej podanej kwoty, on the site WordPress.org Forums:
    @marta666 cos z linkiem nie teges :) niemniej moj kod wyzej smiga az milo :)

  • Created a topic, just works, in general… but don’t count for any support…, on the site WordPress.org Forums:
    just works.. nothing more... and not everything works …

  • Posted a reply to Błąd w opcji za pobraniem, on the site WordPress.org Forums:
    @cdarmosz - tu masz odpowiedź... https://wordpress.org/support/topic/wylaczyc-inpost-za-pobraniem/

  • Created a topic, Wysyłka do POP, on the site WordPress.org Forums:
    Czolem, Gdy klient wybierze z mapki POP jako miejsce …

  • Posted a reply to Problem z podatkiem VAT, on the site WordPress.org Forums:
    Sprawdz jeszcze czy podatek dla shippingu masz ustawiony w taryfie: Woo - settings - tax…

  • Posted a reply to Wtyczka nie zawsze zeruje przesyłkę powyżej podanej kwoty, on the site WordPress.org Forums:
    Jako workaround można zastosować kod poniżej niemniej IMHO bug istnieje... add_filter( 'woocommerce_package_rates', 'override_inpost_cost', 10, 2…

  • Posted a reply to brak przesyłek w menedżerze paczek oraz w zakładce InPost w WordPressie, on the site WordPress.org Forums:
    Jesli to to samo co ja mialem to... masz błędny kod API. Po kolejnych dnaich…

Plugins