WordPress.org

Profiles

foreverlearning

  • Member Since: August 19th, 2012
  • @foreverlearning on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to YouTube Upload Plug In, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you kindly. Much appreciated.

    5 mins ago

  • Posted a reply to YouTube Upload Plug In, on the site WordPress.org Forums:
    This should not be the case for Amazon S3 should it? If not do you…

    3 days ago

  • Posted a reply to YouTube Upload Plug In, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply.

    3 days ago

  • Created a topic, YouTube Upload Plug In, on the site WordPress.org Forums:
    I'm looking for a plug in recommendation. Specifically…

    4 days ago

  • Created a topic, Very Happy, on the site WordPress.org Forums:
    Downloaded the free version, then the paid version, co…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Database Error Pots 4.8.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Steve. Did so. All good.

    1 month ago

  • Created a topic, Database Error Pots 4.8.3 Update, on the site WordPress.org Forums:
    The site works fine from all appearances, however from…

    1 month ago

  • Posted a reply to WP Super Cache Causing Blank Icons, on the site WordPress.org Forums:
    Nick, Somehow I missed this field this morning. Maybe not enough coffee. Works just fine.…

    4 months ago

  • Posted a reply to WP Super Cache Causing Blank Icons, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Nick, Thanks for the reply. Much appreciated. I looked through the Amazon CDN/Cfloudfront settings…

    4 months ago

  • Posted a reply to WP Super Cache Causing Blank Icons, on the site WordPress.org Forums:
    I'll probably try fast cache tomorrow to see if that helps.

    4 months ago

  • Posted a reply to WP Super Cache Causing Blank Icons, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sad to say I got zero support Still have blank icons. I'm guessing the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Category Filtering, on the site WordPress.org Forums:
    Got the same requirement.

    5 months ago

  • Posted a reply to Icons are blank, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply anyway. Dan

    5 months ago

  • Posted a reply to Icons are blank, on the site WordPress.org Forums:
    I have my nailed down to WP Super Cache and started another thread. Do you…

    5 months ago

  • Posted a reply to WP Super Cache Causing Blank Icons, on the site WordPress.org Forums:
    Here's a page with the blank icons. http://intentionalmagic.com/digital-marketing-blog/

    5 months ago

  • Created a topic, WP Super Cache Causing Blank Icons, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Nick, Hope you can provide some guidance on this. …

    5 months ago

  • Posted a reply to Icons are blank, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Redkite, I see that your icons are no longer blank. I'm having the same…

    5 months ago

  • Created a topic, Can’t Beat Genesis, on the site WordPress.org Forums:
    While I agree that some of the icons aren't particular…

    5 months ago

  • Posted a reply to About: Feature Suggestions, on the site WordPress.org Forums:
    Just found your plug in and like what I see so far. Especially the way…

    5 months ago

  • Created a new ticket, #41186, in Core Trac:
    4.8 Video Widget Not Working for External YouTube URL

    6 months ago

  • Posted a reply to 2nd Level Menus Not Displayed On Hover, on the site WordPress.org Forums:
    No worries Tom. Thanks. Did the trick.

    6 months ago

  • Posted a reply to 2nd Level Menus Not Displayed On Hover, on the site WordPress.org Forums:
    Morning Tom Thanks for the reply, but no joy. No change. Dan

    6 months ago

  • Created a topic, 2nd Level Menus Not Displayed On Hover, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Tom, I've encountered an issue at http://belly…

    6 months ago

  • Posted a reply to Image Issue, on the site WordPress.org Forums:
    However the same approach on another site at http://dennis-kelly.com did not achieve the same results…

    6 months ago

  • Posted a reply to Image Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Well, it was really a strange thing. I'm not sure I can replicate it. I…

    6 months ago

  • Posted a reply to New Video Widget Doesn’t Work, on the site WordPress.org Forums:
    I stripped down the site to no plug ins and the 2017 theme. YT url…

    6 months ago

  • Posted a reply to New Video Widget Doesn’t Work, on the site WordPress.org Forums:
    As a note, I'm testing this on the 2015 theme.

    6 months ago

  • Created a topic, New Video Widget Doesn’t Work, on the site WordPress.org Forums:
    The video widget is something I can't get to work with…

    6 months ago

  • Posted a reply to New Video Widget (Again), on the site WordPress.org Forums:
    Moving this to requests and feedback

    6 months ago

  • Created a topic, New Video Widget (Again), on the site WordPress.org Forums:
    Turns out I spoke too soon. I can add the widget and t…

    6 months ago

  • Posted a reply to New Video Widget, on the site WordPress.org Forums:
    Turned out to be a corrupted video issue.

    6 months ago

  • Created a topic, New Video Widget, on the site WordPress.org Forums:
    Was excited to try the new video widget. My test case …

    6 months ago

  • Posted a reply to Image Issue, on the site WordPress.org Forums:
    updated functions.php and no joy there either. I"m wondering if the D/B wasn't upgraded properly.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Image Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Light box plug in didn't help. Looking at the other link.

    7 months ago

  • Posted a reply to Image Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Did a quick theme switch out to a different version to see if it was…

    7 months ago

  • Created a topic, Image Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Never seen this issue before. I have configured my Woo…

    7 months ago

  • Posted a reply to Home Disabled, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Tom. Appreciate the support.

    8 months ago

  • Created a topic, Home Disabled, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tom, My first legit question of the day. Normal …

    8 months ago

  • Posted a reply to Background Discoloration, on the site WordPress.org Forums:
    As my wife used to say. "Never mind". I thought I had set it to…

    8 months ago

  • Created a topic, Background Discoloration, on the site WordPress.org Forums:
    HI Tom, I have everything in the theme settings set t…

    8 months ago

  • Posted a reply to Menu Position, on the site WordPress.org Forums:
    I take that back. Had to refresh the browser 3 times and it worked. Sorry…

    8 months ago

  • Posted a reply to Menu Position, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tom, Using the plug in at http://intentionalmagic.com and we got the issue again. I…

    8 months ago

  • Created a topic, Not Working for Geo Directory Theme, on the site WordPress.org Forums:
    I just recently installed Geo Directory and purchased …

    8 months ago

  • Posted a reply to Limited Functionality, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you.

    8 months ago

  • Created a topic, Limited Functionality, on the site WordPress.org Forums:
    Seeing something that I've seen before. I installed Yo…

    8 months ago

  • Posted a reply to No Data on GD Home Page, on the site WordPress.org Forums:
    Gracias my friend and thanks for the support here.

    8 months ago

  • Posted a reply to No Data on GD Home Page, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thankss. We'll be moving forward with add ons this week and will likely have…

    8 months ago

  • Posted a reply to No Data on GD Home Page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Stiofan. That works. However this client once we get this all configured is going…

    8 months ago

  • Posted a reply to No Data on GD Home Page, on the site WordPress.org Forums:
    H Stiofan, Thanks for the assurances. I can confirm for you however that when I…

    8 months ago

  • Posted a reply to No Data on GD Home Page, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. I get it now. The widgets won't work in the sidebars unless GD Home…

    8 months ago