WordPress.org

Profiles

wp-newbie

  • Member Since: March 30th, 2006
  • @fogruen on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Compability with WP 4.9.1, on the site WordPress.org Forums:
    Does anybody know if this plug-in works fine with the …

    5 hours ago

  • Created a topic, Kompatibilität mit WP 4.9.1, on the site WordPress.org Forums:
    Gibt es irgendwelche Erkenntnisse, ob und wie gut das …

    5 days ago

  • Created a topic, Styling for WordPress Default-Theme Twenty Fourteen, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using the default theme Twenty Fourteen and would …

    2 months ago

  • Posted a reply to Error when using PHP 7.1, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. Setting WP_DEBUG to false would probably not solve the problem because the buttons…

    7 months ago

  • Posted a reply to Error when using PHP 7.1, on the site WordPress.org Forums:
    I'm afraid I don't know exactly what you mean by „media=attribute“. I just dragged the…

    7 months ago

  • Posted a reply to not compatible with php 7.1, on the site WordPress.org Forums:
    Your Update fixed the issue. Thank you very much!

    7 months ago

  • Created a topic, Error when using PHP 7.1, on the site WordPress.org Forums:
    I just updated to php version 7.1 and now I'm getting …

    7 months ago

  • Posted a reply to not compatible with php 7.1, on the site WordPress.org Forums:
    I upgraded to 7.1 and became aware of the errors. Then I downgraded again to…

    7 months ago

  • Posted a reply to not compatible with php 7.1, on the site WordPress.org Forums:
    The errors are: Warning: Illegal string offset 'id' in /homepages/.../.../htdocs/blog/wp-content/plugins/wp-review/includes/functions.php on line 173 Warning: Cannot…

    7 months ago

  • Created a topic, not compatible with php 7.1, on the site WordPress.org Forums:
    The plug-in is causing an warning when used with php (…

    8 months ago

  • Created a topic, Compatble with Piwik 3.0 ?, on the site WordPress.org Forums:
    Does this Plug-in work with the newest Version of Piwi…

    12 months ago

  • Posted a reply to Remove div class=”crp_title”, on the site WordPress.org Forums:
    That's true. Same effect with feedburner.

    1 year ago

  • Posted a reply to Remove div class=”crp_title”, on the site WordPress.org Forums:
    In my case: just the CSS

    1 year ago

  • Posted a reply to Remove div class=”crp_title”, on the site WordPress.org Forums:
    The CSS-fix worked for me. .crp_title {display: inline;} in the custom Styles box solved the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Display issue with with Firefox- and Edge-Browser, on the site WordPress.org Forums:
    ok. But ist there any solution or hint what to do?

    1 year ago

  • Posted a reply to Display issue with with Firefox- and Edge-Browser, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, that's exactly the same issue. I'm not using a short code, just the standard…

    1 year ago

  • Created a topic, Display issue with with Firefox- and Edge-Browser, on the site WordPress.org Forums:
    In firefox-browsers and Edge on windows related posts …

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin causing 403-Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Accoring to Google Search Console the Plug-in is causi…

    1 year ago

  • Created a topic, Exclude featured posts, on the site WordPress.org Forums:
    I've selected to show posts by ID and entered the IDs …

    1 year ago