WordPress.org

Profiles

flutiflupipo

Profile picture of flutiflupipo
  • Member Since: January 22nd, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "No entries when clic link", on the site WordPress Support Forums:
    Of course ! http://nopanic.fr/concours/

    2 years ago

  • Created a topic, Wonderful, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "No entries when clic link", on the site WordPress Support Forums:
    Ok nice ! No problemo ! Thank you too for great support. I hope it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No entries when clic link", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, it's work without double opt-in !

    2 years ago

  • Posted a reply to "No entries when clic link", on the site WordPress Support Forums:
    I see you are using double opt-in. Does the referral work without it? I'm testing…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No entries when clic link", on the site WordPress Support Forums:
    Ok so : - I have 0.9.2 - "Entries per referral" is 2 - I'am…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No entries when clic link", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, i'm gonna verify now.

    2 years ago

  • Posted a reply to "No entries when clic link", on the site WordPress Support Forums:
    It seems that I still have the same error.. :(

    2 years ago

  • Posted a reply to "No entries when clic link", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ! Thank you !

    2 years ago

  • Posted a reply to "No entries when clic link", on the site WordPress Support Forums:
    Ok cool ! Maybe we'll have a answer soon ! I have tried many thing…

    2 years ago

  • Created a topic, No entries when clic link, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Doesn't work after migration", on the site WordPress Support Forums:
    Hello and thank you ! But i'm not using SSL on the back end. :s…

    2 years ago

  • Created a topic, Doesn't work after migration, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Mingle Forum] Topics not marking as read", on the site WordPress Support Forums:
    Any idea to fix it ?

    2 years ago

  • Created a topic, Don't work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago