WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 15th, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    Fair enough, yeah my site is pretty small for an ecommerce store i would say.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thank you, I will have to speak to my host and see if they…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    yeah i've never saw it that high before, its very gradual, it is at 329.4…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, Thanks for cleaning that up, I guess i am concerned the most just becuase…

    2 weeks ago

  • Created a topic, google mobile freidnly test, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried using this plugin for my cache but the go…

    2 weeks ago

  • Created a topic, High memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    I am currently getting high memory usage that keeps in…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    After testing further in the main site, it is the CSS combine and JS combine…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    Do you mean a staging site and if so is there a way to monitor…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    yeah the default settings are also causing an issue, only does the memory not rise…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    That's correct although before migrating to one of their other servers the memory usage was…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    Hey that's no problem: OZRLJNGY I hope you can help resolve this as it's alittle…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    This shows the memory usage climbing, then i disabled the plugin and then re-enabled it…

    3 weeks ago

  • Created a topic, High Memory usage, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am getting high memory usage with the litespeed …

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Page partially loaded, on the site WordPress.org Forums:
    also getting this with and without using AO, even occurs when using the litespeed plugin,…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Litespeed CSS wait times, on the site WordPress.org Forums:
    The css doesn't load most of the time for the google mobile page test in…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Litespeed CSS wait times, on the site WordPress.org Forums:
    Hey I don't constantly see it but when testing in GTMetrix i get a miss…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Litespeed CSS wait times, on the site WordPress.org Forums:
    I have had my host move our site over to check that it wasn't the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Litespeed CSS wait times, on the site WordPress.org Forums:
    I added the Cloudflare DNS to my site and waited for the propogation and the…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Litespeed CSS wait times, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have been having random styling issues with the …

    4 weeks ago

  • Created a topic, Cart Shortcode issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I can't seem to get the [Oceanwp_woo_cart] shortco…

    1 month ago

  • Posted a reply to How Can I fix GSC Mobile Friendly Test Error?, on the site WordPress.org Forums:
    Also getting CSS errors within the mobile friendly test, have tried many things like changing…

    1 month ago

  • Posted a reply to Pro question regarding combine, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Daan, Perfect thank for you for the reply :) I have purchased the plugin…

    1 month ago

  • Created a topic, Pro questoion regarding combine, on the site WordPress.org Forums:
    Hey I have been using this plugin recently at it has h…

    1 month ago

  • Posted a reply to google search console errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hey What is the best setting/s to eliminate render blocking respourses within Litespeed, I have…

    1 month ago

  • Posted a reply to google search console errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hey should a site load fine with all of the content in the right place…

    1 month ago

  • Posted a reply to google search console errors, on the site WordPress.org Forums:
    This was on mobile via the google search console "More info" tab

    1 month ago

  • Posted a reply to google search console errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, the same happens with the content loading just as bullet points, https://paracablemods.co.uk is the…

    1 month ago

  • Posted a reply to google search console errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hey I have just exported the settings I am actually getting more errors such as:…

    1 month ago

  • Posted a reply to google search console errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, thank you for the reply. I have added that although there was jQuery.js added…

    1 month ago

  • Created a topic, google search console errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hey I have recently been getting errros on pages throu…

    1 month ago

  • Posted a reply to “Watch on Youtube” bottom left corner button, on the site WordPress.org Forums:
    Would also like to know, trying display none for the class "ytp-impression-link!" doesnt seem to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Warning message is not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @takayukister Correct, although this only occured after installing the 5.4 update, I have since…

    2 months ago

  • Created a topic, 5.4 update breaks the use of google recaptcha shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    The latest 5.4 update allows you to use googel recaptc…

    2 months ago

  • Posted a reply to Warning message is not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Rolled back to Version 5.3.2 and the warning message when the captcha isn't ticked is…

    2 months ago

  • Created a topic, Warning message is not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Warning message when using the Captcha shortcode on Co…

    2 months ago

  • Created a topic, Warning message is not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Warning message when using the Captcha on Contact Form…

    2 months ago

  • Posted a reply to Updated to version 3.1.1, on the site WordPress.org Forums:
    Was you able to resolve this in the end? I also have issues with the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Much slower loading times after update 3.1, on the site WordPress.org Forums:
    Has anyone been able to resolve this, or are you waiting for a future update…

    2 months ago

  • Posted a reply to Much slower loading times after update 3.1, on the site WordPress.org Forums:
    Just updated to 3.1.1 and the slow fully loaded time is still present

    3 months ago

  • Posted a reply to Much slower loading times after update 3.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @saidaboukhadra I have disabled all experimental features as mentioned with no improvement sadly.

    3 months ago

  • Posted a reply to Much slower loading times after update 3.1, on the site WordPress.org Forums:
    @alexbosch Thank you for your input too, for additional information, the long fully loaded time…

    3 months ago

  • Posted a reply to Much slower loading times after update 3.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @davidlbc all of the new experimental features are disabled, I did try enabling them…

    3 months ago

  • Posted a reply to Much slower loading times after update 3.1, on the site WordPress.org Forums:
    @tech-squawkers Have been testing this for the past two days now and upgraded to 3.0.16,…

    3 months ago

  • Posted a reply to JS not being cached, on the site WordPress.org Forums:
    Hey no problem: YMOCMGXB Hopefully we can resolve it, can I send you the GTMetrix…

    3 months ago

  • Created a topic, JS not being cached, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! I updated to Elementor 3.1 on my staging site yes…

    3 months ago

  • Posted a reply to YouTube player element ID required., on the site WordPress.org Forums:
    Also having issues with the video player with YT, causing large delays with the loading…

    3 months ago

  • Created a topic, Much slower loading times after update 3.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all, after updating to V3.1 full page load times ar…

    3 months ago

  • Created a topic, Login NoCaptcha was bypassed on login page: index.php., on the site WordPress.org Forums:
    Hey! I have been using this plugin for some time but I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Recently Viewed products, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, where do i set the ESI blocks? and is the woocommerce tag: woocommerce_recently_viewed for…

    4 months ago

  • Created a topic, Recently Viewed products, on the site WordPress.org Forums:
    Hey I am having an issue where non Admin users recentl…

    4 months ago