WordPress.org

Profiles

flotsam2000

Profile picture of flotsam2000
  • Member Since: September 9th, 2009
  • Find me on:

  • Created a topic, Using shortcode to plug javascript into widget not working, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Weblizar 1.8.3 Bug report.", on the site WordPress Support Forums:
    @emt_pilot or @weblizar me too!

    3 months ago

  • Posted a reply to "Static Homepage Fails to Load", on the site WordPress Support Forums:
    Several people are having the same problem. After installing the default theme (1.9) won't load…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Weblizar 1.8.3 Bug report.", on the site WordPress Support Forums:
    Exact same thing here. Since the update the default theme (1.9) won't load correctly. I…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Slide Show", on the site WordPress Support Forums:
    Exact same thing here. After updating WordPress to 4.1 the default theme (1.9) won't load…

    3 months ago

  • Posted a reply to "SSL upgrade to site not reflecting HTTPS in sitemap", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it turns out that when you update to https, you need to go into…

    7 months ago

  • Created a topic, SSL upgrade to site not reflecting HTTPS in sitemap, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Four Demo Markup Items not Showing up With "Set Featured Image"", on the site WordPress Support Forums:
    If this has already been covered in another thread, can someone copy me with that…

    7 months ago

  • Created a topic, Four Demo Markup Items not Showing up With "Set Featured Image", on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Slider image size", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not certain why, but I cannot get the four "markup" images in the theme…

    7 months ago

  • Posted a reply to "url not working?", on the site WordPress Support Forums:
    This function seems to be broken for me as well... once I publish or update,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Any chance for URL attachement?", on the site WordPress Support Forums:
    I have 1.6.0 and the "Add an URL to make this logo clickable" function does…

    1 year ago

  • Posted a reply to "UPDATE: I bought the Gold Cart and FedEx Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Justin, thanks again! I just updated my review/rating :)

    2 years ago

  • Created a topic, UPDATE: I bought the Gold Cart and FedEx Plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Featured Posts Grid] Can't align tops of tiles", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone have any thoughts?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Featured Posts Grid] Can't align tops of tiles", on the site WordPress Support Forums:
    Oh. And here's the site: http://quakesafekits.com/store/

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Featured Posts Grid] Can't align tops of tiles, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Alignright image with caption not working", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome. Thank you esmi and alchymyth!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Alignright image with caption not working", on the site WordPress Support Forums:
    whooo, hooo. that worked! but now there is no border... ugh. Thanks for your help!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Alignright image with caption not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I made that switch in each of the .css files and saved them.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Alignright image with caption not working", on the site WordPress Support Forums:
    Weird. Ok, so, I added it to the style.css along with three other .css files…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Alignright image with caption not working", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi Thanks for the note. I added this to the style.css ... still not working.…

    3 years ago

  • Created a topic, Alignright image with caption not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Audio Player not working in 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    Strange. I have all of my audio files in the root/audio/ folder and am using…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Text Wrap Around Image", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeremy (or whoever is reading this), I added this from http://codex.wordpress.org/Wrapping_Text_Around_Images to my style.CSS…

    6 years ago