WordPress.org

Profiles

flips01

Profile picture of flips01
  • Member Since: November 14th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    @nickyoung87 Thanks! That helped the theme developer fix the problem :)

    22 hours ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    I guess the JQuery Updater plugin didn't do trick, then ... (Also I thought 1.11.x…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, as you can see in backlog it works with default theme, but stopped working…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    @nick asking me? (Yes I've that checkbox on) Do you have time to check the…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried the JQuery updater plugin and many different things, and I've contacted the theme…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Was there a significant change of jquery version or something going from 2.1.x to 2.2.x?…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue with new theme ... no tooltip for the month view ... (Won't list…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here ... on 2.2.5 ... I'm switching theme on my site, will let…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Nick: I just placed an iframe there for now, as I'm on vacation. I'll put…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Reverting to 2.1.x worked like a charm until feeds were refreshed. Then they ended up…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Reverted to 2.2.2.1, didn't work. Reverted to 2.1.3. Works like a charm ...

    2 months ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    I can't inflict such breakage/disruption at the moment (I'll have to do that in a…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    That made no difference in my installation.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Tooltips stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here. I have v. 2.2.3 now. Not sure when tooltips broke.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Localization (nb-no) of "Next" (but not "Previous") missing in 2.0.6.2", on the site WordPress Support Forums:
    Now the "Next" link is correctly translated to "Neste". Thanks! :) But still, I need…

    7 months ago

  • Created a topic, Localization (nb-no) of "Next" (but not "Previous") missing in 2.0.6.2, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "feed lost after upgrade to 2.03", on the site WordPress Support Forums:
    I had some other problems, reverting to 2.0.2 fixed it. Like mentioned in this thread:…

    8 months ago

  • Created a topic, Seems to work very well, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago