WordPress.org

Profiles

FiWeBelize

  • Member Since: February 1st, 2013
  • @fiwebelize on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Wrapping Excerpt, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, I would like for the text that goes past the image to wrap around…

    4 months ago

  • Posted a reply to Pro updated; regular Customizr got an error, on the site WordPress.org Forums:
    Sounds like either your host can't get to the server because of DNS Config Issues.…

    4 months ago

  • Created a topic, Wrapping Excerpt, on the site WordPress.org Forums:
    site: fiwebelize.com running: Customizr Free Trying t…

    4 months ago

  • Posted a reply to Ubuntu and Nginx – SSL Works but only homepage loads, on the site WordPress.org Forums:
    Actually.. You were right... I added the try_files $uri $uri/ /index.php$is_args$args; to my sites-enabled config…

    4 months ago

  • Posted a reply to Ubuntu and Nginx – SSL Works but only homepage loads, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the output from /etc/nginx/nginx.conf user www-data; worker_processes auto; pid /run/nginx.pid; events { worker_connections 768;…

    4 months ago

  • Posted a reply to Ubuntu and Nginx – SSL Works but only homepage loads, on the site WordPress.org Forums:
    Looking at my nginx logs I see this: 2017/03/27 23:33:30 [error] 2640#2640: *2520 "/var/www/html/tag/firefox/index.php" is…

    4 months ago

  • Posted a reply to Ubuntu and Nginx – SSL Works but only homepage loads, on the site WordPress.org Forums:
    Have disabled every single plugin and it's still broken.

    4 months ago

  • Posted a reply to Ubuntu and Nginx – SSL Works but only homepage loads, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried steps in here: https://code.tutsplus.com/tutorials/options-for-ssl-in-wordpress--cms-21995 and here: https://fancythemes.com/fix-broken-permalinks-wordpress/

    4 months ago

  • Created a topic, Ubuntu and Nginx – SSL Works but only homepage loads, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like there something up with the permalinks... B…

    4 months ago

  • Created a topic, Update, on the site WordPress.org Forums:
    Are there any plans to update this plugin?

    4 months ago

  • Posted a reply to Adding meta and other to head, on the site WordPress.org Forums:
    Never mind. Found a plugin that works perfectly... https://wordpress.org/plugins/head-footer-code/

    5 months ago

  • Created a topic, Adding meta and other to head, on the site WordPress.org Forums:
    Is there an easy way to add items to the <head> …

    5 months ago

  • Posted a reply to Bank Page when customizing, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the assist.

    5 months ago

  • Posted a reply to Bank Page when customizing, on the site WordPress.org Forums:
    Figured it out... It was a plugin that I forgot to disable wile I was…

    5 months ago

  • Created a topic, Borked my setup, on the site WordPress.org Forums:
    As soon as I installed this and enabled it my install …

    5 months ago

  • Posted a reply to Bank Page when customizing, on the site WordPress.org Forums:
    Just updated to the newest release of customizr, switched to the actual theme and same…

    5 months ago

  • Created a topic, Bank Page when customizing, on the site WordPress.org Forums:
    When I go the customize section of my WordPress instal…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error after udating to Customizr 3.5.1, on the site WordPress.org Forums:
    Interesting, I host my own site on my won hardware and the connection was active…

    6 months ago

  • Created a topic, Error after udating to Customizr 3.5.1, on the site WordPress.org Forums:
    I just upgraded to the most recent version and got the…

    6 months ago

  • Posted a reply to Turn off box around links...., on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for replying sajiddesigner, Meant to reply but got busy.. I found a solution here:…

    1 year ago

  • Created a topic, Turn off box around links...., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Cannot Import exported XML file due to WXR issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to An unexpected error occured, on the site WordPress Support Forums:
    Not used anymore.

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums:
    What do you know.. A WordPress option kills Worpdress.. Thanks @d4z_c0nf I'll call this one…

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums:
    It's worked before tho. I will turn off Photon just to make sure.

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Not sure what's going on but I noticed that none of my images are showing…

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for all your help @rdellconsulting. No worries on time, the site loads fine and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Disabling all plugins did not work

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Hmm.. Then there's something on my site. I'll try disabling all my plugins and see…

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Is there a way to not use a logo but set the font to use…

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Did not work..

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums:
    I'm trying the switch out the themes and resetting it to see if that helps.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Tried it, did not work.. The logo uploads but does not show.

    2 years ago

  • Created a topic, Site Logo not loading anymore, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Google AdSense not functioning fully, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Site loading behind menu bar, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay... Here you go... # SITE_URL: http://fiwebelize.com # HOME_URL: http://fiwebelize.com # IS…

    3 years ago

  • Posted a reply to Site loading behind menu bar, on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out... It was the following setting in Customize -> Header -> Design and…

    3 years ago

  • Posted a reply to Site loading behind menu bar, on the site WordPress Support Forums:
    Another note... It only happens when loading an actual post. All other pages work.. If…

    3 years ago

  • Posted a reply to Site loading behind menu bar, on the site WordPress Support Forums:
    Also to note.. I have tried loading the site on multiple browsers ad cleared browser…

    3 years ago

  • Created a topic, Site loading behind menu bar, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Widget not working, on the site WordPress Support Forums:
    Awesome. I figured nothing was being tracked but thought I'd ask.. :) Thanks for your…

    3 years ago

  • Posted a reply to Widget not working, on the site WordPress Support Forums:
    Found it... I installed DoNotTrackMe on Firefox and it stopped Zemanta. Question, what does Zemanta…

    3 years ago

  • Posted a reply to Widget not working, on the site WordPress Support Forums:
    No other plugins that I know of that would block it. Here is a list…

    3 years ago

  • Posted a reply to Widget not working, on the site WordPress Support Forums:
    Here is what I'm getting: http://snag.gy/QPnWa.jpg

    3 years ago

  • Posted a reply to Widget not working, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about that.. http://fiwebelize.com The plugin does not load content.

    3 years ago

  • Created a topic, Widget not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, An unexpected error occured, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, BJ Lazy Load kills images and videos, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago