WordPress.org

Profiles

  • Member Since: February 23rd, 2012
  • Find me on:
  • Created a topic, Awesome support !, on the site WordPress.org Forums:
    This nice plugin is the missing link between social ne…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Poopart z-index problem, on the site WordPress.org Forums:
    So the issue is due the theme used (Kadence) and not the plugin. Thanks to…

    8 months ago

  • Posted a reply to Poopart z-index problem, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for considering my request. I've just sent you the file.

    8 months ago

  • Created a topic, Poopart z-index problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for your great plugin. I've purchased sever…

    8 months ago

  • Created a topic, A must have, on the site WordPress.org Forums:
    A must have elementor plugin ! Really some smart &…

    9 months ago

  • Posted a reply to Token activation problem on version 2.0.2, on the site WordPress.org Forums:
    Thx Dave, Problem fixed with your help by email. Thank you for this nice plugin…

    1 year ago

  • Created a topic, last update 2.0.2 doesn’t work !, on the site WordPress.org Forums:
    Last update 2.0.2 isn't working. I can't connect with …

    1 year ago

  • Created a topic, Easy to use and very effective, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin, easy to use, very effective, perfect sup…

    1 year ago

  • Posted a reply to Divi 4.3.2 back-end builder breaks, on the site WordPress.org Forums:
    Hi ! it looks like Version 0.9.0.3 fixed the issue. the bug is gone on…

    1 year ago

  • Posted a reply to Divi 4.3.2 back-end builder breaks, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, so i tried both W3 Total Cache and WP Rocket and they both work…

    1 year ago

  • Posted a reply to Divi 4.3.2 back-end builder breaks, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for helping me. I've just set a rule, cleared the cache before &…

    1 year ago

  • Posted a reply to Divi 4.3.2 back-end builder breaks, on the site WordPress.org Forums:
    I cleared the cache everytime i tried and it occurs every single time i just…

    1 year ago

  • Posted a reply to Divi 4.3.2 back-end builder breaks, on the site WordPress.org Forums:
    Hi ! Thank you for tour answer. I never used the "combine css" (nor combine…

    1 year ago

  • Created a topic, Divi 4.3.2 back-end builder breaks, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i've updated 3 different sites with Divi 4.3.2 &am…

    1 year ago

  • Posted a reply to adding new mapping doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    it looks like the plugin still works for me (folder setup) when i add a…

    3 years ago

  • Created a topic, adding new mapping doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i have 5 sites mapped for some times now. I've jus…

    3 years ago