Profiles

  • Member Since: August 16th, 2013
  • Find me on:
  • Created a topic, Desastre, on the site WordPress.org Forums:
    El plugin gratuito no funciona y no ofrecen soporte sa…

  • Created a topic, Dejo de funcionar, on the site WordPress.org Forums:
    Aparece un cartel que dice OCA: CONTACTARSE CON info@w…

  • Created a topic, Parse Error :, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Im getting suddenly this error (only on customi…

  • Created a topic, Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function exists() on null, on the site WordPress.org Forums:
    Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function…

  • Created a topic, Not working for non-admins multiste, on the site WordPress.org Forums:
    `2020/05/11 20:35:24 [error] 73837#73837: *13117250 Fa…

  • Created a topic, Info Popover, on the site WordPress.org Forums:
    It would be cool to have the ability to add more info …

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    SOLVED IT! The trick was to DELETE the fonts via FTP and then do de…

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    YESSSS, you solved!! the trick was to DELETE the fonts and then do de {site-url}/?action=kirki-reset-cache…

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Excuse sir, There are 2 threads that tells you that your fix ISNT WORKING And…

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    NO! actually i tried everything like you, and still no results. I still will try…

  • Posted a reply to Uncompatible with discounts plugins, on the site WordPress.org Forums:
    Any news on multisite support?

  • Posted a reply to Uncompatible with discounts plugins, on the site WordPress.org Forums:
    Actually it doesnt work in multisite, it isnt showing in woo options http://testing.ecomaltoweb.kinsta.cloud/acceso pluginsupport Pluginsupport2015…

  • Created a topic, Uncompatible with discounts plugins, on the site WordPress.org Forums:
    It doesnt work either with https://docs.woocommerce.co…

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Hello im still waiting, you are saving old fonts and CANT BE REMOVED!! WHERE IS…

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Same here.

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    DOESNT WORK (already deleted transients) https://www.torpedoargentina.com.ar/?action=kirki-reset-cache Checkout the main nav div, which is work sans,…

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, this is messing all my websites, im embarrased with my clients for this unfixable…

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Please, its happenning in all my sites https://www.mendar.com.ar/

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[Kirki Customizer Framework] Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Ari, Sory for the bad news, but still not getting to solve this! Deleted al…

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    I just did, still not working... Any suggestions for fixing it manually? Im a developer.…

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Im sory but im certain is not solved in my case. I cleared cache from…

  • Posted a reply to Kirki loading Google fonts from old domain after migration, on the site WordPress.org Forums:
    Same happening here! This issue cant be fixed! Tried: Resaving urls Plugin update velvet urls…

  • Posted a reply to Checkout b├ísico, on the site WordPress.org Forums:
    Me pasa lo mismo! actualizen!

  • Created a topic, Uncaught TypeError: Cannot read property ‘className’ of undefined, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, when trying to create a user with shop_manager …

  • Posted a reply to when using mercadopago, not sending new order emails to admin nor client, on the site WordPress.org Forums:
    Me pasa lo mismo! adjunto log 07-02-2018 @ 13:13:50 - [process_payment]: preparing to render Mercado…

  • Created a topic, Multisite Support, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, does it support multisite? how does it work? i …