WordPress.org

Profiles

fearRacious

Profile picture of fearRacious
  • Member Since: October 29th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "moved site to a new domain widgets not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Ok.. But when changed the domain to the new one.. Should it be worked fine..…

    2 months ago

  • Posted a reply to "moved site to a new domain widgets not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, but how in the old domain the widgets just working fine?

    2 months ago

  • Posted a reply to "moved site to a new domain widgets not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, thats the one I always use... so how to fix?

    2 months ago

  • Posted a reply to "moved site to a new domain widgets not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Esmi, Yes, done it.. I used the search and replace.. I did it to…

    2 months ago

  • Created a topic, moved site to a new domain widgets not showing, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, still supported?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, on chrome home navigation not working, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Mega menu not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks.. It didnt worked.. It only hides the sub menus.. I would like still them…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Mega menu not working", on the site WordPress Support Forums:
    Im using the sevenfold theme by the way of tesla theme..

    3 months ago

  • Posted a reply to "Mega menu not working", on the site WordPress Support Forums:
    Also. in mobile, how can I disable properly the mega menu..For now, even I put…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Mega menu not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I seems to figure out why the child sub of parent sub wasnt working…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Mega menu not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Its just that the main sub navigation, and its child menu is on the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Mega menu not working", on the site WordPress Support Forums:
    What I mean by not working is that, when hover on the our specialties, the…

    3 months ago

  • Created a topic, Mega menu not working, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Pro Version, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Not getting in the network admin, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "403 forbidden when added brute force", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    5 months ago

  • Posted a reply to "403 forbidden when added brute force", on the site WordPress Support Forums:
    Ok..Thanks.. after reinstalling again and deleted the rules on the htaccess.. Activating each that I…

    5 months ago

  • Posted a reply to "403 forbidden when added brute force", on the site WordPress Support Forums:
    hello, the wordpress login.. Cause originally its example.com/wp-admin, that form when you need to access…

    5 months ago

  • Created a topic, adding a cc(caption), on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "403 forbidden when added brute force", on the site WordPress Support Forums:
    hello, yes...

    5 months ago

  • Posted a reply to "403 forbidden when added brute force", on the site WordPress Support Forums:
    I did try the two feature, no luck on it.. My htaccess is this.. […

    5 months ago

  • Posted a reply to "403 forbidden when added brute force", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Still didnt worked.. No luck..

    5 months ago

  • Posted a reply to "403 forbidden when added brute force", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Tried that.. Didnt work..

    5 months ago

  • Posted a reply to "403 forbidden when added brute force", on the site WordPress Support Forums:
    Ohhh..Lol..Changed the answer now.. Yes, I have wp super cache.. I did clear my browser…

    5 months ago

  • Created a topic, good plugin, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "403 forbidden when added brute force", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Thank you for the response.. Yes it does show the right url.. I added…

    5 months ago

  • Created a topic, 403 forbidden when added brute force, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "TGM Plugin Activation Error with version 1.3 update today", on the site WordPress Support Forums:
    After updating, the plugin it gives me this error Fatal error: Call to protected TGM_Plugin_Activation::__construct()…

    5 months ago

  • Posted a reply to "cant update", on the site WordPress Support Forums:
    thanks

    5 months ago

  • Posted a reply to "shortcode doesnt work on footer", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Nevermind.. I got it worked.. By adding this code on my functions.php on child…

    5 months ago

  • Created a topic, shortcode doesnt work on footer, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Important Authorize.Net Technical Updates, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, cant update, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, change the text of events to courses, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Authorize.net gives me this error E0003", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, UPDATE!!!! After all the research on it. I have fixed the issue.. Issue was…

    7 months ago

  • Created a topic, Authorize.net gives me this error E0003, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "adding another checkout box", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Update..It seems the fields showing up now, but after filling up, its not going…

    8 months ago

  • Created a topic, adding another checkout box, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Multisite not working on an IP?", on the site WordPress Support Forums:
    Ehhmmmm!!! Solved.. After doing it multiple times..Since like it worked now.. Not sure why it…

    9 months ago

  • Created a topic, Multisite not working on an IP?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "livechat plugin to be switched in another language", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks,, But it seems its not calling the other script when switched..Only one

    9 months ago

  • Posted a reply to "livechat plugin to be switched in another language", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Sorry, Not familiar with the functions :(.. Will it be like this on the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "livechat plugin to be switched in another language", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, We have a livechat plugin..And we have a multilanguage website.. On the site the…

    9 months ago

  • Created a topic, livechat plugin to be switched in another language, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "map marker and info not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, My issue was cause of the theme template that it was already have the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "translating the posts meta", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you!!

    10 months ago

  • Created a topic, translating the posts meta, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, map marker and info not showing, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, A script on this page may be busy, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago