WordPress.org

Profiles

FAVA VB

Profile picture of FAVA VB
  • Member Since: November 21st, 2012
  • @fava-vb on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Using phpmyadmin to remove WP form URL, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to URL without WP, on the site WordPress Support Forums:
    Kendall, First of all I wanted to let you know that I truly appreciate your…

    1 year ago

  • Posted a reply to URL without WP, on the site WordPress Support Forums:
    Kendall, Very busy week so I am just now getting back to working on my…

    1 year ago

  • Posted a reply to URL without WP, on the site WordPress Support Forums:
    Kendall, Shortly after posting this I was in contact the administrator...she is working on it....…

    1 year ago

  • Posted a reply to URL without WP, on the site WordPress Support Forums:
    Kendal Cannot figure out how to get the myphpadmin to install so that I can…

    1 year ago

  • Created a topic, phpMyAdmin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to URL without WP, on the site WordPress Support Forums:
    Kendall, Thank you it has been a number of years since I maintained a website…

    1 year ago

  • Created a topic, URL without WP, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Lost My Website, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Easy Editor Buttons not Showing, on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. I had to deactivate my CKEditor for wordpress.

    3 years ago

  • Created a topic, Easy Editor Buttons not Showing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.5 big problems after update., on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here, but fixed it by doing the following Deleted cache (Google Chrome) Deactivated…

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.5 Upgrade problem, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here, but fixed it by doing the following Deleted cache (Google Chrome) Deactivated…

    4 years ago

  • Created a topic, Cannot add event., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago