WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: April 4th, 2008
  • @fauxtoes on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "array_intersect_key(): Argument #1 is not an array, model.php:400", on the site WordPress Support Forums:
    all posts- but only for 'post' post type, not pages or other custom post types.

    11 months ago

  • Posted a reply to "array_intersect_key(): Argument #1 is not an array, model.php:400", on the site WordPress Support Forums:
    my plugins are already up to date- any other suggestions?

    11 months ago

  • Created a topic, array_intersect_key(): Argument #1 is not an array, model.php:400, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "hreflang - use region and language code", on the site WordPress Support Forums:
    You mean the language code in the language settings? I can't change that, we require…

    1 year ago

  • Created a topic, hreflang - use region and language code, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "polylang removing querystring on front page", on the site WordPress Support Forums:
    that was it, thanks! I thought I had the latest version but was a .1…

    1 year ago

  • Created a topic, polylang removing querystring on front page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Developer] activation problem", on the site WordPress Support Forums:
    the modal box isn't working for me anymore either - not sure if it was…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Developer] activation problem", on the site WordPress Support Forums:
    yep, that did it. thanks!

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Developer] activation problem, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google Analytics for WordPress] compatability issue w/ rss link tagging and feed exports, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.5 Internal server error (500) inserting images, saving posts", on the site WordPress Support Forums:
    resolved my problem. firefox plugin issue. apparently, both these issues were caused by some combination…

    8 years ago

  • Created a topic, WP 2.5 Internal server error (500) inserting images, saving posts, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago