WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 13th, 2012
  • Find me on:
  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Makes building a nice site easy.

    2 months ago

  • Posted a reply to Missing icons after update to Version 1.17.2, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Andrew, Thank you very much for the quick resolution to the issue. -Frank

    1 year ago

  • Posted a reply to Missing icons after update to Version 1.17.2, on the site WordPress.org Forums:
    I deactivated Site Accelerator: It looks like the css is different between the versions: Here…

    1 year ago

  • Posted a reply to Missing icons after update to Version 1.17.2, on the site WordPress.org Forums:
    I see the image in the html but don't see yet why it is not…

    1 year ago

  • Posted a reply to Missing icons after update to Version 1.17.2, on the site WordPress.org Forums:
    Reverting back to Version 1.17.0 doesn't fix the problem.

    1 year ago

  • Posted a reply to Missing icons after update to Version 1.17.2, on the site WordPress.org Forums:
    I did a did a diff between Version 1.17.2 and Version 1.17.0. There are many…

    1 year ago

  • Created a topic, Missing icons after update to Version 1.17.2, on the site WordPress.org Forums:
    After updating to Version 1.17.2 the icons associated …

    1 year ago

  • Created a topic, It works well, on the site WordPress.org Forums:
    We have used the plugin for several years. It makes n…

    1 year ago

  • Created a topic, It works well, on the site WordPress.org Forums:
    we have used the plugin for several years.

    1 year ago

  • Posted a reply to ERRors, on the site WordPress.org Forums:
    I'm seeing this error too. It seems to be caused by an extra _ on…

    2 years ago