WordPress.org

Profiles

fabsalsa

  • Member Since: January 3rd, 2014
  • @fabsalsa on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Photo selection, on the site WordPress.org Forums:
    Dear euthelup, First of all thank you for developing…

    5 days ago

  • Created a topic, “External/Affiliate product” not working, on the site WordPress.org Forums:
    Dear support, I am unable to sell product in my mult…

    1 month ago

  • Created a topic, great plug in and it does what it says, on the site WordPress.org Forums:
    great plug in and it does what it says. It is worth th…

    2 months ago

  • Created a topic, Multilingual, on the site WordPress.org Forums:
    Dear support, Is Event Organizer compatible for mult…

    2 months ago

  • Created a topic, WPML, on the site WordPress.org Forums:
    Dear support, Is this plug in compatible with multil…

    2 months ago

  • Posted a reply to Open external links in new windows, on the site WordPress.org Forums:
    found this P.S. Alternatively you can enable this feature in Booster for WooCommerce plugin (https://wordpress.org/plugins/woocommerce-jetpack/),…

    2 months ago

  • Posted a reply to Open external links in new windows, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply Lorro. I did not try the plug in yet but the…

    2 months ago

  • Created a topic, Open external links in new windows, on the site WordPress.org Forums:
    Dear support, I am testing WooCommerce on my new sit…

    2 months ago

  • Created a topic, great plug in and does what it says, on the site WordPress.org Forums:
    great plug in and does what it says

    3 months ago

  • Created a topic, Feature image slider with background, on the site WordPress.org Forums:
    Hello everyone, I happened to see a plug in on some p…

    3 months ago

  • Created a topic, Issue with portfolios, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Reverting to 2.4.9?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to language declaration, on the site WordPress Support Forums:
    Hello David, Just did it but still not fully working. In each page (EN and…

    7 months ago

  • Posted a reply to existing pages, on the site WordPress Support Forums:
    I started to put my hands on the site with your plug in and just…

    7 months ago

  • Posted a reply to existing pages, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Gregory for your answer and compliments :o). Yes it is the Virtue theme. So…

    7 months ago

  • Posted a reply to existing pages, on the site WordPress Support Forums:
    Well polylang kinda messed up my site. It is deactivated now and managed to put…

    7 months ago

  • Posted a reply to existing pages, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your message Gregory. I will surely test before running the plug in on…

    7 months ago

  • Created a topic, language declaration, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, existing pages, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Problem Polylang/visual composer-portfolio, on the site WordPress Support Forums:
    Hello everyone, On installation of Polylang my portfolio items in Dutch language do not work.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Error with a hreflang SEO tool, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks David, Now the question I have is how to implement the en or nl…

    7 months ago

  • Created a topic, My site is down, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Error with a hreflang SEO tool, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Issues after update with portfolio items, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Add a second email, on the site WordPress Support Forums:
    it worked, thanks!

    9 months ago

  • Created a topic, works very good, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Add a second email, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Sitemaps, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, now I understand!!! When I click on e.g. http://bailalma.com/post-sitemap.xml I will find the translated…

    9 months ago

  • Posted a reply to Sitemaps, on the site WordPress Support Forums:
    Hello Chrystl, Thanks for your reply. I am running both languages under the same directory…

    9 months ago

  • Created a topic, Sitemap issue, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Sitemaps, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Switching back, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, One email digest with posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, error with searching video, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Mobile theme, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Page load behaviour with plug in, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Any directions?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Plug in not compatible with Storefront template, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with adding a gallery to a post, on the site WordPress Support Forums:
    Hello Cais, Sorry but even after updating the problem is still there..

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with adding a gallery to a post, on the site WordPress Support Forums:
    I basically disabled (and re-enabled)nearly all my plug ins, including NextGEN Gallery by Photocrati, but…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with adding a gallery to a post, on the site WordPress Support Forums:
    FYI I deactivated already 8 plug ins out of the 20 active but no luck!

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with adding a gallery to a post, on the site WordPress Support Forums:
    No I did not try the typical troubleshooting because I have 20 active plug ins…

    2 years ago

  • Posted a reply to Problem with adding a gallery to a post, on the site WordPress Support Forums:
    I am using WordPress 4.2.2

    2 years ago

  • Created a topic, Problem with adding a gallery to a post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Social log in, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, some difficulties with latest posts in one language, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Spam, on the site WordPress Support Forums:
    I installed the plugin CleanTalk and it seems to help

    2 years ago

  • Created a topic, question on the log in message, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, cannot upload images, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Need help with images!, on the site WordPress Support Forums:
    By the way, I also tried another template and it is the same

    2 years ago