WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: January 31st, 2006
  • @evilzenscientist on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, wp_redirect, WP2.5.1 and pluggable.php, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to [Users to CSV] Failing to open the CSV file, on the site WordPress Support Forums:
    The plugin is creating the csv with a semi-colon instead of a comma. Edit line…

    8 years ago

  • Posted a reply to Can't locate the wp-config.php, on the site WordPress Support Forums:
    Are you running on a hosted server? What kind of access do you have to…

    10 years ago

  • Created a topic, Last logged in time, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to Widgets - multiple js errors, on the site WordPress Support Forums:
    I found it - my theme - Regulus - was chewing some of the widget…

    10 years ago

  • Posted a reply to Widgets - multiple js errors, on the site WordPress Support Forums:
    Yosemite - it's there. Any ideas?

    10 years ago

  • Created a topic, Widgets - multiple js errors, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to WP 2.0.3 - Suddenly Spam!, on the site WordPress Support Forums:
    I use Akismet extensively - and it's been good to me so far. Some false…

    10 years ago

  • Posted a reply to import posts from wordpress to wordpress?, on the site WordPress Support Forums:
    I did the database export and re-import a while ago for about four blogs -…

    10 years ago

  • Posted a reply to WordPress blog not recognized as valid rss by reader, on the site WordPress Support Forums:
    Which RSS feed are you using? Give us a sample url.

    10 years ago

  • Posted a reply to Problem with editing comments using WP 2.0.3, on the site WordPress Support Forums:
    Any news on a rev of 2.0.3 (2.0.4 maybe) with this included? I've got a…

    10 years ago

  • Posted a reply to Akismet Thinks I'm a spammer -- help!, on the site WordPress Support Forums:
    I had this on one of my blogs - http://www.novell.com/coolblogs - I had to go…

    10 years ago

  • Posted a reply to 2.0.3 shows as 2.0 in Admin footer, on the site WordPress Support Forums:
    Hmm - mine went in from 2.0.2 to 2.0.3 - my footer shows 2.0.3 and…

    10 years ago

  • Posted a reply to akismet not letting me see all the spam it's detected, on the site WordPress Support Forums:
    My blog is behind some hefty L4 switching and accelerators; effectively inbound posts look like…

    10 years ago