WordPress.org

Profiles

eveslage

Profile picture of eveslage
  • Member Since: January 9th, 2013
  • @eveslage on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Great plug, even greater support from the developer, on the site WordPress.org Forums:
    developer helps resolving every issue. thanks

    1 month ago

  • Posted a reply to Posting as gallery doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Issue seams to be resolved. thanks for your great support.

    1 month ago

  • Posted a reply to Posting as gallery doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    sorry for the late feedback, i am just back from holiday. i still have the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Posting as gallery doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Another mail on the way. This time send directly.

    1 month ago

  • Posted a reply to Posting as gallery doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I forwarded you a testmail and send you a second mail with a screenshot of…

    1 month ago

  • Posted a reply to Posting as gallery doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I tried the fixes version. The gallery Tag is now generated, but the inline tag…

    1 month ago

  • Posted a reply to Posting as gallery doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Great. Thanks for fixing it so fast.

    1 month ago

  • Created a topic, Posting as gallery doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, since a few days (don't know the exact time) i…

    1 month ago

  • Created a topic, Pro Lightbox: Picture Download Link, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Problems with Time and Offset, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Postie not fetching unless I run manually, on the site WordPress Support Forums:
    i fixed the problem with the vhosts access from localhost and the cron job is…

    3 years ago

  • Posted a reply to Postie not fetching unless I run manually, on the site WordPress Support Forums:
    i am pretty sure the reason is the broken access for localhost to vhosts. if…

    3 years ago

  • Posted a reply to Postie not fetching unless I run manually, on the site WordPress Support Forums:
    i have the same problem too. local and external wp-cron.php calls don't work. i have…

    3 years ago

  • Posted a reply to Cron job not working, on the site WordPress Support Forums:
    the latest version seams to fix the problem. thanks for repairing the problem.

    4 years ago

  • Posted a reply to Cron job not working, on the site WordPress Support Forums:
    yes, i used cron gui to look for planned wp cron jobs.

    4 years ago

  • Posted a reply to Cron job not working, on the site WordPress Support Forums:
    I mean, in the posties settings dialog i set "check for mail every" to a…

    4 years ago

  • Posted a reply to Cron job not working, on the site WordPress Support Forums:
    Something changed. When i now enable the postie cron, there is no message "Succeeded in…

    4 years ago

  • Posted a reply to Cron job not working, on the site WordPress Support Forums:
    The log file shows, when i open the config dialog: [Wed Mar 06 10:05:13 2013]…

    4 years ago

  • Posted a reply to Cron job not working, on the site WordPress Support Forums:
    Same here: Manually run works, but no wp cron job is visible. I think the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Cron job not working, on the site WordPress Support Forums:
    i seams that postie is registering again and again as a wp cron job. and…

    4 years ago

  • Created a topic, Cron job not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Infinite Scroll support, on the site WordPress Support Forums:
    i just followed the jetpack instruction and added the support myself only by adding these…

    4 years ago

  • Created a topic, Infinite Scroll support, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Backup file disappears in TMP folder before uploading, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it is. And it is constantly growing in size. but just before starting the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Backup file disappears in TMP folder before uploading, on the site WordPress Support Forums:
    quota can't be the problem. its a virtual server with 50GB free disk space.

    4 years ago

  • Posted a reply to Backup file disappears in TMP folder before uploading, on the site WordPress Support Forums:
    I tried the PHP Zip with .zip archive. The result is the same, but i…

    4 years ago

  • Created a topic, Backup file disappears in TMP folder before uploading, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, PLS Delete, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [request] auto gallery feature, on the site WordPress Support Forums:
    i'm sorry, i didn't fully understood your post before. the hint with the filter is…

    4 years ago

  • Posted a reply to [request] auto gallery feature, on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the hint. but this isn't a persistent change, too. so i again have…

    4 years ago

  • Created a topic, [request] auto gallery feature, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago