WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 2nd, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, great way to get traffic, on the site WordPress.org Forums:
    Even using the free version, with just one Facebook an…

    2 months ago

  • Posted a reply to Add account dialogue not visible, on the site WordPress.org Forums:
    @uriahs-victor thanks for you all your help, removing ROP from Facebook and re-adding did the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Add account dialogue not visible, on the site WordPress.org Forums:
    thanks @uriahs-victor Had to also deactivate Motors theme by stlyemix, deactivating the plugins alone helped…

    2 months ago

  • Created a topic, Add account dialogue not visible, on the site WordPress.org Forums:
    Just installed 9.0.5 of ROP and when trying to add acc…

    2 months ago

  • Created a topic, Simple and functional, on the site WordPress.org Forums:
    Works as described

    2 months ago

  • Posted a reply to CF7 form not sending., on the site WordPress.org Forums:
    @takayukister sorry for the delay, your [_post_author_email] sugestion works perfectly. Everything is working as it…

    6 months ago

  • Posted a reply to CF7 form not sending., on the site WordPress.org Forums:
    @takayukister I went back and created a fresh site, and tried a sample page and…

    6 months ago

  • Posted a reply to CF7 form not sending., on the site WordPress.org Forums:
    @takayukister Theme is: Motors theme by Stylemix Plugins that are activated with theme are: Akismet…

    6 months ago

  • Posted a reply to CF7 form not sending., on the site WordPress.org Forums:
    @takayukister here's the link to the page: https://emobility.zimtorque.net/listings/bmw-328i-perfect-condition/

    6 months ago

  • Created a topic, CF7 form not sending., on the site WordPress.org Forums:
    This might be a two-fold problem (or three, it possibl…

    6 months ago

  • Created a topic, awesome features, on the site WordPress.org Forums:
    Not the simplest interface i've dealt with but pretty …

    1 year ago

  • Posted a reply to Featured Images not displaying on post or blog page, on the site WordPress.org Forums:
    hi @betydbr , thanks, that CSS seems to have been altered by the amp plugin…

    1 year ago

  • Created a topic, Featured Images not displaying on post or blog page, on the site WordPress.org Forums:
    So not sure when/why this happened but featured images…

    1 year ago

  • Posted a reply to Multisite Subsites problem, on the site WordPress.org Forums:
    @ibrahimkh4l33l thanks for the suggestion...unfortunately hasn't made a difference. If i try go directly to…

    1 year ago

  • Created a topic, Multisite Subsites problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all, at my wits end at the moment. I've previously …

    1 year ago