WordPress.org

Profiles

eschmidtke

Profile picture of eschmidtke
  • Member Since: June 6th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Having trouble with UK", on the site WordPress Support Forums:

    1 week ago

  • Created a topic, Having trouble with UK, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Console Error AMCore undefined", on the site WordPress Support Forums:
    I was able to figure this out based on a post in another forum.. The…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Missing Table in database?", on the site WordPress Support Forums:
    Turns out the tables didn't migrate with the rest of the site. Im trying to…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Missing Table in database?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Custom Content and Advanced Custom Fields", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pete, were you able to get anywhere with this issue either with ACF developer…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "NS Custom fields pro plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. Thanks.

    1 month ago

  • Created a topic, NS Custom fields pro plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Console Error AMCore undefined", on the site WordPress Support Forums:
    In further investigation this does not seem to be an issue in Safari or Chrome,…

    1 month ago

  • Created a topic, Console Error AMCore undefined, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, can't save settings, says deprecated code in functions file, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "setting the homepage whole content in the social share buttons", on the site WordPress Support Forums:
    I got tired of screwing around and simply hid the sharing icons via css on…

    2 months ago

  • Created a topic, share buttons not displaying correct link from home page, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "setting the homepage whole content in the social share buttons", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Were you able to get anywhere with this issue? I have the same problem.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Warnings before and after installing plugins", on the site WordPress Support Forums:
    The php build on my home computer was more recent than the one that was…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Warnings before and after installing plugins", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply Marius, when i try either of those 2 sites I get…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Warnings before and after installing plugins", on the site WordPress Support Forums:
    As for cURL, I checked phpinfo and is says its already enabled. Not really sure…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Warnings before and after installing plugins", on the site WordPress Support Forums:
    Also, I guess it is not plugin related, that was just where I noticed it…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Warnings before and after installing plugins", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Marius (sorry I spelled your name wrong last post), Our company uses Trend Antivirus…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Warnings before and after installing plugins", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Marious.. Thanks for the reply. Just a few more questions... -Outbound traffic- is this…

    3 months ago

  • Created a topic, Warnings before and after installing plugins, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cant remove Share This icons form Custom Page template", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, I fixed it.

    7 months ago

  • Created a topic, Cant remove Share This icons form Custom Page template, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Sort custom post type by taxonomy using multiple loops", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Mr. Orange. Did you solve this? I am looking to do similar and can't…

    7 months ago

  • Created a topic, problems sorting posts by taxonomy in template file, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "How to know if plugin is working", on the site WordPress Support Forums:
    I got it, I see how the proxyforfree.com works now. Cool thanks for the great…

    7 months ago

  • Created a topic, How to know if plugin is working, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Thumbnail support checkbox not available in Supports section, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, What The File, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Question about plugin capability, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "css selectors not migrated properly", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind! My clients host is caching which is causing my problems. Thanks so much for…

    9 months ago

  • Created a topic, css selectors not migrated properly, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "database path example", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I will give that try. thank you for you prompt response!

    10 months ago

  • Created a topic, database path example, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "WP_Query not showing correct amount of posts form custom taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    I think I was using the wrong page template… I will try to straighten it…

    10 months ago

  • Posted a reply to "WP_Query not showing correct amount of posts form custom taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    If I remove both of those I get 1 post from my chocolate category… ugh….

    10 months ago

  • Posted a reply to "WP_Query not showing correct amount of posts form custom taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    If I remove the taxonomy query I get 1 post from my Spice Flavor category????…

    10 months ago

  • Posted a reply to "WP_Query not showing correct amount of posts form custom taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps my taxonomies are not set up correctly? I am using Custom Post Type UI…

    10 months ago

  • Created a topic, WP_Query not showing correct amount of posts form custom taxonomy, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "plugin installation problem after fresh install", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Appreciate your guidance. Have a great day!

    10 months ago

  • Posted a reply to "plugin installation problem after fresh install", on the site WordPress Support Forums:
    Well I can get the plugins in the folder and they seem to work OK…

    10 months ago

  • Posted a reply to "plugin installation problem after fresh install", on the site WordPress Support Forums:
    Is reinstalling MAMP unadvisable? From what I read it seems pretty complicated to uninstall first.

    10 months ago

  • Posted a reply to "plugin installation problem after fresh install", on the site WordPress Support Forums:
    I tried a manual install and got the same messages. Same result. Thing is, they…

    10 months ago

  • Posted a reply to "plugin installation problem after fresh install", on the site WordPress Support Forums:
    yes, to all. Ok. I will try a manual plugin

    10 months ago

  • Created a topic, plugin installation problem after fresh install, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "lightbox gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I am considering using your plugin as my current plugin breaks my sliders. I was…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Plugin installations fail/wrong path?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks esmi, I called my host and it appears to be a permission problem with…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Plugin installations fail/wrong path?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks I will do that. And I aplogize I think I accidentally posted the same…

    11 months ago

  • Created a topic, Can't install UpdraftPlus plugin on new WP site, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, problem with plugin-installation path after fresh WP install, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago