WordPress.org

Profiles

erwin.odendaal

Profile picture of erwin.odendaal
  • Member Since: October 8th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "internal server error when configuring WP-Piwik", on the site WordPress Support Forums:
    Test 3/3: SitesManager.getSitesIdFromSiteUrl array(0) { } array(2) { [0]=> string(189) "HTTP/1.1 200 OK Date: Thu,…

    2 days ago

  • Posted a reply to "internal server error when configuring WP-Piwik", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, My provider asked me to add this code to my .htaccess file. And that…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Featured image not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same here, it looks like for Sharing on Facebook the plugin takes some random image…

    1 week ago

  • Posted a reply to ""Lock files" doesn't lock files and hides images", on the site WordPress Support Forums:
    I've blocked not logged in users from downloading pdf's by adding these lines of code…

    2 weeks ago

  • Created a topic, "Lock files" doesn't lock files and hides images, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "internal server error when configuring WP-Piwik", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Yes there was a javascript error. I've updated WP-Piwik to the latest version and…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "internal server error when configuring WP-Piwik", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I noticed just yet that WP-Piwik 1.0.2. renders Gravity Forms useless. It's no longer…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "internal server error when configuring WP-Piwik", on the site WordPress Support Forums:
    I presume you're talking about the field name: "wp-piwik_global-http_method"? I've changed the value from "post"…

    1 month ago

  • Posted a reply to "internal server error when configuring WP-Piwik", on the site WordPress Support Forums:
    In version 0.10.0.9 the "expert settings" tab, doesn't have the option to set the http…

    1 month ago

  • Posted a reply to "internal server error when configuring WP-Piwik", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, The log-file shows: [Mon Jun 22 11:37:37 2015] [error] [client 217.121.224.171] mod_security: Access denied…

    1 month ago

  • Posted a reply to "internal server error when configuring WP-Piwik", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've installed version 1.0.1 and this has the same problem. Now I'm down to…

    2 months ago

  • Created a topic, internal server error when configuring WP-Piwik, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Using this for years and still installing this plugin on new sites, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, At last, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Very helpfull", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, that works great! Thanks. Have a great 2015!

    7 months ago

  • Posted a reply to "Very helpfull", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mickey, Thanks for the reply. In most cases I would only like to give…

    7 months ago

  • Posted a reply to "adding more widgets to dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thanks, I've subscribed to the thread above.

    8 months ago

  • Created a topic, Very helpfull, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, adding more widgets to dashboard, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "how do the permissions work?", on the site WordPress Support Forums:
    Done!

    11 months ago

  • Posted a reply to "how do the permissions work?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've changed the setup of the site so that it's workable for now. Love…

    11 months ago

  • Created a topic, how do the permissions work?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "WP Retina breaks last update NextGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure where to find the PHP logs. But what's (not) happening is that…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP Retina breaks last update NextGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Uploading on my site does work, but with errors.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Last update NextGen bugs with some plugins", on the site WordPress Support Forums:
    I figured out that galleries added with older versions of NextGen still work well (before…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Older versions", on the site WordPress Support Forums:
    Thanx!

    1 year ago

  • Created a topic, Older versions, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WP Retina breaks last update NextGen Gallery, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Last update NextGen bugs with some plugins, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert in post Gallery : empty choice", on the site WordPress Support Forums:
    WP Retina deals with images in the WordPress library and as far as I know…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert in post Gallery : empty choice", on the site WordPress Support Forums:
    On one site the plugin that bugs with NextGen = WP Retina On the site…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert in post Gallery : empty choice", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here I think. The last update renders the automatic insert of galleries (the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Pro purchase - bad support - bad performance", on the site WordPress Support Forums:
    @mvbaxter. Performance might be a problem. But doesn't this depend on how much 'features' you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "It looks like you don't have any media in this photostream!", on the site WordPress Support Forums:
    It's working fine now. I'll keep you posted next time I add a stream and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "It looks like you don't have any media in this photostream!", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, at first, but that gave another message (don't know which anymore). After having added…

    1 year ago

  • Posted a reply to "It looks like you don't have any media in this photostream!", on the site WordPress Support Forums:
    This morning the stream did show up normally. Not a clue why... Maybe it was…

    1 year ago

  • Created a topic, It looks like you don't have any media in this photostream!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Search in Advanced Content Type "Pods"", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, there's indeed no easy solution available. It needs some programming.

    1 year ago

  • Created a topic, Search in Advanced Content Type "Pods", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Easy to use for clients, looks good out of the box, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable To Insert Images to a Web Page", on the site WordPress Support Forums:
    I reverted NextGen 2.0.33 to NextCellent 1.9.15. Now everything works fine again.

    2 years ago

  • Created a topic, Add-on doesn't recognize NextCellent as NextGen, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Much improved", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for your offer, but I installed NextCellent, to keep getting updates of the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Captcha not showing in Builder themes", on the site WordPress Support Forums:
    You told me to add this line of code didn't you?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Captcha not showing in Builder themes", on the site WordPress Support Forums:
    I had to add a line of code <?php do_action( 'comment_form_after_fields' ); ?> to the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: cbnet Really Simple CAPTCHA Comments] Not showing at all.", on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved here. I had to add a line of code: <?php do_action( 'comment_form_after_fields' );…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Captcha not showing in Builder themes", on the site WordPress Support Forums:
    I'll do that. Thanks.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Much improved", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, You're right, I don't have the pro package (that was for another plugin for…

    2 years ago

  • Created a topic, custom buttons overwritten with updates, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Much improved, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

Plugins

  • Simple Share Buttons Adder

  • InfiniteWP Client

  • Media Library Assistant

  • Background Manager

  • Loco Translate

  • Yoast SEO

  • WP-Piwik

  • Broken Link Checker

  • Advanced Access Manager

  • WP Retina 2x

  • NextGEN Gallery

    User rating

  • Event List

    User rating

  • Simple Image Sizes

  • Better Font Awesome

    User rating

  • WordPress Download Manager

  • Profile Builder - front-end user registration, login and edit profile

  • iThemes Security (formerly Better WP Security)

  • Antispam Bee

  • Link Library

  • NextGEN Gallery Optimizer

  • Print Friendly and PDF Button

  • Advanced Sidebar Menu

  • User Switching

  • Theme My Login

  • TinyMCE Advanced

  • Regenerate Thumbnails

  • Adminimize

  • Page Links To

  • User Access Manager

  • Widget Logic

  • Enable Media Replace

  • Column Shortcodes

    User rating

  • New User Approve

  • Really Simple CAPTCHA

  • Links shortcode

  • Gecka Submenu

  • photostream-sync

  • Limit Login Attempts

  • Secondary HTML Content

  • Query Posts