WordPress.org

Profiles

erikvlie

Profile picture of erikvlie
  • Member Since: March 31st, 2010
  • @erikvlie on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Advanced Ads Pro & add-ons, on the site WordPress Support Forums:
    @Jan Dembowski: I am NOT his customer and I wasn't aware it is forbidden to…

    3 months ago

  • Created a topic, Advanced Ads Pro & add-ons, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Update to 4.4 breaks upgrade feature, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. PHP 5.6.15 as module Apache 2.4.16 CENTOS 6.4 x86_64 standard

    10 months ago

  • Created a topic, Great solution, works well, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, tags="tag" returns empty list, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Multisite?, on the site WordPress Support Forums:
    Works for me.

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite?, on the site WordPress Support Forums:
    I subscribe to the multisite capability. Just so WP can email me :-).

    2 years ago

  • Created a topic, WP Tweets Pro plugin conflict with JetPack?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Installed, worked initially, then stopped, on the site WordPress Support Forums:
    It looks like it's working and keeps working now. Thanks again for a great plugin.…

    2 years ago

  • Created a topic, Great plugin, great support, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Installed, worked initially, then stopped, on the site WordPress Support Forums:
    I'll keep an eye on this and get back to this forum when I still…

    2 years ago

  • Posted a reply to Installed, worked initially, then stopped, on the site WordPress Support Forums:
    Cron reads like this: Time scheduled: Nov 13, 2014 @ 9:13 (1415870013) Schedule: Every $interval_time…

    2 years ago

  • Posted a reply to Installed, worked initially, then stopped, on the site WordPress Support Forums:
    Stopped importing tweets. Maybe it is related to how the time interval is managed? Do…

    2 years ago

  • Posted a reply to Sharing buttons all disappeared from admin screen but two, on the site WordPress Support Forums:
    OK, found it. Sorry for asking. I have Adblock Plus activated in my browser and…

    2 years ago

  • Created a topic, Sharing buttons all disappeared from admin screen but two, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Uploading banners problems, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Restricted content visible in page source, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Issues after updating to WP 3.9, on the site WordPress Support Forums:
    I found that on my site the problem was a plug-in conflict: the WP-Piwik plug-in…

    2 years ago

  • Posted a reply to Issues after updating to WP 3.9, on the site WordPress Support Forums:
    Maybe Allen is working on a fix. Knowing his support track record from the past,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Issues after updating to WP 3.9, on the site WordPress Support Forums:
    For what it's worth: it's not working on any of my 3.9 sites either. No…

    2 years ago

  • Created a topic, Stopped working on subdomains, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to I see only a list of feed, not posts, on the site WordPress Support Forums:
    Are you sure your feeds have large images in them? Not all RSS feeds have…

    2 years ago

  • Posted a reply to not excluding category by ID, on the site WordPress Support Forums:
    If you're using a recent version of WP, it probably never will work :-(.

    3 years ago

  • Created a topic, AdRotate only showing URL, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Populate posts generates fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    I read the earlier post that I missed before. "Something else is triggering this error"…

    3 years ago

  • Created a topic, Populate posts generates fatal error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Tinypass on content in widget doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin stopped working, receiving 404 not found msg, on the site WordPress Support Forums:
    Not exactly the same, but generated this error in the WP dashboard: The plugin generated…

    4 years ago

  • Posted a reply to Suggestion: allow posting to custom post types, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Allen, You rock! I edited the import_posts.php file and added the line you mention…

    4 years ago

  • Posted a reply to Suggestion: allow posting to custom post types, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have. Your widget "only" pulls in the feed. What I want -- and…

    4 years ago

  • Posted a reply to Suggestion: allow posting to custom post types, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Allen the plug-in is called "Custom Post Widget" and you can find it here:…

    4 years ago

  • Posted a reply to Suggestion: allow posting to custom post types, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I am. But these Content Blocks don't take over anything from Posts. It's all…

    4 years ago

  • Created a topic, Suggestion: allow posting to custom post types, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Suggestions for improvement, on the site WordPress Support Forums:
    I don't know if this helps, but there's a plugin, Widget Lazy Loading, which allows…

    4 years ago

  • Posted a reply to Post Title Link is not going to source ?, on the site WordPress Support Forums:
    Oops, it does work, but it does so when I render the page. I thought…

    4 years ago

  • Posted a reply to Post Title Link is not going to source ?, on the site WordPress Support Forums:
    OK, but then it still doesn't work...

    4 years ago

  • Posted a reply to Post Title Link is not going to source ?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Allen, Should one also uncomment the remove_filter line below the add_filter line? On my…

    4 years ago

  • Posted a reply to Add Media button stopped working, on the site WordPress Support Forums:
    I put it right here -- very close to the end of the file on…

    4 years ago

  • Posted a reply to Error when updating content after upgrading to version 1.3.4.2, on the site WordPress Support Forums:
    Fixed with Bernus' solution. Thx!

    4 years ago

  • Posted a reply to Add Media button stopped working, on the site WordPress Support Forums:
    The define('CONCATENATE_SCRIPTS', false ); command seems to have fixed this problem.

    4 years ago

  • Posted a reply to Add Media button stopped working, on the site WordPress Support Forums:
    In Firefox, this is the error I get: Timestamp: 01/01/2013 12:09:10 Error: SyntaxError: malformed Unicode…

    4 years ago

  • Created a topic, Add Media button stopped working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Icons only very randomly showing, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Amazing support, great aggregator plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Feedslug" messing up the functionality..., on the site WordPress Support Forums:
    Wow! You are fast! This helped. Thanks! Erik

    4 years ago

  • Created a topic, "Feedslug" messing up the functionality..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Google XML Sitemaps] Early testers wanted, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have 4 subdomains. The main site works fine, as do two others. However,…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Google XML Sitemaps] google xml sitemap 3.2.4 not working, on the site WordPress Support Forums:
    Go back to 3.2.3 and all is fine. Even on multisite if you take some…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Meteor Slides] Slideshow centers when loading, then jumps back to leftmost position, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! The slideshow is now centered, but the buttons underneath were too much to…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Meteor Slides] Slideshow centers when loading, then jumps back to leftmost position, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago