WordPress.org

Profiles

Zoee

Profile picture of Zoee
  • Member Since: April 26th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, User roles: edit_post set but custom post type & posts not editable, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, moved!, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, "puvererr_espresso.php" setting was updated, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "goldcart / sagepay protocol 3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mihai, I sent it over 12 hours ago. Can you check your spam or…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Count reset to 0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Micropat, we're still looking for an answer to this issue. Apparently not all the…

    1 month ago

  • Created a topic, Properties, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "goldcart / sagepay protocol 3", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mihai, I've sent you an email :)

    1 month ago

  • Posted a reply to "goldcart / sagepay protocol 3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mihai, I've just been on the phone to sage pay and transactions aren't showing…

    1 month ago

  • Posted a reply to "goldcart / sagepay protocol 3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mihai, I just wanted to check I am running the correct version for protocol…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Count reset to 0", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Micropat. We susepct some of the URLs may have been changed. Would changing them…

    1 month ago

  • Created a topic, Count reset to 0, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Message from server: Not Found.", on the site WordPress Support Forums:
    Just updated it and all the options seem to have vanished from the widget -…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Message from server: Not Found.", on the site WordPress Support Forums:
    We're having this problem on a website too. Does anyone have a fix for it?…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Site falls over after posting to twitter!", on the site WordPress Support Forums:
    I'll have to duplicate their site on the server to do that, we've tried disabling…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Site falls over after posting to twitter!", on the site WordPress Support Forums:
    We've switched on errors by the way and fixed any errors that were appearing on…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Site falls over after posting to twitter!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi James, all the websites on the server just continually try to load and eventually…

    2 months ago

  • Created a topic, Site falls over after posting to twitter!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Regions in alphabetical order", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Justin, I'm using the latest version of everything. The only additional regions related thing…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Regions in alphabetical order", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone help with this please???

    3 months ago

  • Posted a reply to "goldcart / sagepay protocol 3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mihai, do I need to reconfigure anything in my goldcart settings or will updating…

    3 months ago

  • Created a topic, Regions in alphabetical order, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "goldcart / sagepay protocol 3", on the site WordPress Support Forums:
    Mihai, is there any update on when this release will be ready? Thanks!

    3 months ago

  • Posted a reply to "Fatal Error: Fatal error: require_once(): Failed opening required 'plugin-fw/lib", on the site WordPress Support Forums:
    Hi dannybushart, I would think you'd have more luck posting on the plugins own support…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Shipping no longer working after latest update - please help", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Timothyp, have you tried deactivating all of your other plugins in case an update…

    3 months ago

  • Posted a reply to "WooCommerce Shop problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matt, can't you just use categories with descriptions? or do you need other data…

    3 months ago

  • Posted a reply to "paypal redirect fails on IE9 windows vista", on the site WordPress Support Forums:
    Does it work in ie9 on a windows 7 or 8 machine? Internet explorer is…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Is there a way to import the categories and category descriptions?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Agaaix, not sure if it handles category descriptions but take a look through the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Tax free products with taxable shipping", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone got any ideas on this pretty please?

    3 months ago

  • Created a topic, Tax free products with taxable shipping, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "WP site only accessible by 3rd party link", on the site WordPress Support Forums:
    Just a quick idea - could you look at making the link from the other…

    4 months ago

  • Created a topic, Custom post type order, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "goldcart / sagepay protocol 3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've just heard from SagePay that they are no longer supporting previous protocols and…

    5 months ago

  • Created a topic, goldcart / sagepay protocol 3, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not posting to twitter...", on the site WordPress Support Forums:
    Great! :)

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not posting to twitter...", on the site WordPress Support Forums:
    If I remember rightly I think I ended up creating a completely new app in…

    6 months ago

  • Created a topic, Feed dissapears after a few days, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Latest update constatnly reports empty cart", on the site WordPress Support Forums:
    Just disabled, re-downloaded, uploaded and activated the plugin but still getting the same results.

    12 months ago

  • Created a topic, Latest update constatnly reports empty cart, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, s2Member and Woocommerce Roles, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Shop Manager Role with s2Member level1 Role..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Send form with different "from" address in certain instances", on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant! That should do the trick! I did also find that turning off HTML emails…

    1 year ago

  • Created a topic, Send form with different "from" address in certain instances, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Not posting to twitter..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Logged in members cannot see connections", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Shazahm, I think I've sorted it, I've checked ALL the boxes in the roles…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Logged in members cannot see connections", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, they're all public and there is quite a lot of them, I have a…

    1 year ago

  • Created a topic, Logged in members cannot see connections, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "RSS feed broken", on the site WordPress Support Forums:
    Cheers - it was firefox caching - checked it in another browser and all ok…

    1 year ago

  • Posted a reply to "RSS feed broken", on the site WordPress Support Forums:
    Hey. that made no difference unfortunately :(

    1 year ago

  • Posted a reply to "RSS feed broken", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, thanks for the quick reply, I've re-enabled everything now, I don't get what else…

    1 year ago

  • Created a topic, RSS feed broken, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago