WordPress.org

Profiles

eosguy

  • Member Since: October 27th, 2012
  • @eosguy on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, A good plugin, on the site WordPress.org Forums:
    The only Instant Articles plugin that worked for my WP…

    2 days ago

  • Posted a reply to Instagram Embeds not working, on the site WordPress.org Forums:
    @OzTheGreat OK, just like the Youtube issue it's the theme at fault. The copied link…

    7 days ago

  • Posted a reply to Youtube embeds also not working, on the site WordPress.org Forums:
    @OzTheGreat I checked again and it seems that the problem is the way the theme…

    7 days ago

  • Posted a reply to Youtube embeds also not working, on the site WordPress.org Forums:
    https://codex.wordpress.org/Embeds I used the first method and just noticed that somehow the HTML output just…

    7 days ago

  • Created a topic, Youtube embeds also not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I can't seem to get the YouTube embeds to work as…

    7 days ago

  • Created a topic, Bad plugin with slow support, on the site WordPress.org Forums:
    I would give this plugin a 0 star if possible. Faceboo…

    1 week ago

  • Posted a reply to Instagram Embeds not working, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome news :)

    1 week ago

  • Posted a reply to Instagram Embeds not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @ozthegreat . Just out of the topic of Instagram embed I have also removed…

    1 week ago

  • Posted a reply to Instagram Embeds not working, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using the embed code given by Instagram. The images do not show up but…

    1 week ago

  • Created a topic, Slideshows not displaying properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I noticed that the RSS output for slideshows are …

    1 week ago

  • Created a topic, Instagram Embeds not working, on the site WordPress.org Forums:
    Instagram embeds are not formatted properly in the RSS…

    1 week ago

  • Posted a reply to error message when installing 3.8, on the site WordPress Support Forums:
    esmi: Noted and apologies for hijacking the thread. I have however solved my problem by…

    4 years ago

  • Posted a reply to error message when installing 3.8, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem with the file, with the automatic update saying update-core.php does…

    4 years ago

  • Created a topic, No updates?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Jumbled path info at log in/out screen, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! Happy coding! :)

    5 years ago

  • Posted a reply to Jumbled path info at log in/out screen, on the site WordPress Support Forums:
    I checked the plugin and removed the line below. Now it looks normal without the…

    5 years ago

  • Created a topic, It Just Works!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Jumbled path info at log in/out screen, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to W3TC not working properly on self hosted CDN, on the site WordPress Support Forums:
    Issue number is almost resolved due to media settings. Currently all my media files are…

    5 years ago

  • Created a topic, W3TC not working properly on self hosted CDN, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Simple Galleries] Picture Captions, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Great plugin. Would love the "caption" to work as well. This helps to make…

    5 years ago