WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 25th, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to Purge Cash not affecting other installed languages, on the site WordPress.org Forums:
    also Siteground is a paid service and I pay for that! you are not following…

    1 month ago

  • Posted a reply to Purge Cash not affecting other installed languages, on the site WordPress.org Forums:
    So can you explain why from Site Tools the cache is purged site wide and…

    1 month ago

  • Posted a reply to Purge Cash not affecting other installed languages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I found the issue and is related to dynamic cache. So, if I Purge…

    1 month ago

  • Posted a reply to Purge Cash not affecting other installed languages, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. other languages are not subsite but just different pages. So just an example, if…

    1 month ago

  • Posted a reply to Cache issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I will work with them to understand how fix it Thanks

    1 month ago

  • Posted a reply to wrong url on schema.org on all apges, on the site WordPress.org Forums:
    Never mind. looks like that installing Yoast Test Helper, removing indexes and recreating that fixed…

    1 month ago

  • Created a topic, Purge Cash not affecting other installed languages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm running a website with WPML and several langua…

    1 month ago

  • Created a topic, wron url on schema.org on all apges, on the site WordPress.org Forums:
    I discovered today that the base url used on schema.or…

    1 month ago

  • Posted a reply to Cache issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm using the Cloudflare WordPress plugin but is not compatible on how your plugin…

    1 month ago

  • Created a topic, Cache issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this is a great plugin but I'm struggling with cac…

    1 month ago

  • Created a topic, WPML Compatibility, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, with the old version I was able to translate cust…

    3 months ago

  • Posted a reply to Mixed content using gtag.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, that was first setting I checked and I confirm that there I already have…

    1 year ago

  • Posted a reply to Mixed content using gtag.js, on the site WordPress.org Forums:
    I found the issue On GTAG.JS when the update cron run, the url to link…

    1 year ago

  • Created a topic, Mixed content using gtag.js, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I tried to use GTAG.JS but my site shows mixed co…

    1 year ago

  • Created a topic, Applicants Bulk Edit, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is there any way, also making some changes to the …

    1 year ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using this plugin on our corporate site and believ…

    2 years ago

  • Created a topic, [All-in-One Event Calendar] Tilde issue on url with json calls, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, unfortunately I received again an attack temptativ…

    2 years ago

  • Created a topic, 3.6.2 Issues, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately also 3.6.2 messed up my sites. I have a …

    2 years ago

  • Posted a reply to No thumb in the Single Product page (in the main lang.) with WooCommerce v3.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    Same for me! Please share asap a solution

    2 years ago

  • Posted a reply to Disappear product gallery photos, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using WPML and I found disabling Woocommerce Multilangual work again

    2 years ago

  • Posted a reply to Disappear product gallery photos, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue for me on two different websites. I reverted back to 3.5.X

    2 years ago

  • Posted a reply to Database update doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue for me on two different websites. I reverted back to 3.5.X

    2 years ago

  • Posted a reply to 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it is fixed now, thanks.

    2 years ago

  • Created a topic, 404 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, installed 5.0.3 and now getting this error on cons…

    2 years ago

  • Posted a reply to Email Notification Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Switched to Easy SMTP and now is working

    3 years ago

  • Posted a reply to Email Notification Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Junk filder is empty. I'm using an O365 account on SMTP plugin configuration and working…

    3 years ago

  • Created a topic, Email Notification Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm developing a website where I already have WP …

    3 years ago