WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: December 18th, 2003
  • @enig on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Installation on a Localhost, on the site WordPress Support Forums:
    There is sometimes a problem with cookies, especially with Apache on localhost. I don't use…

    13 years ago

  • Posted a reply to Installation on a Localhost, on the site WordPress Support Forums:
    You may want to take a look at what the errors and notices are set…

    13 years ago

  • Posted a reply to Permalink Wierdness, on the site WordPress Support Forums:
    PS, ultimately I would've liked /archives/%day%-%monthnum%-%year%/%postname%/, which is what I tried originally with the same…

    13 years ago

  • Posted a reply to Permalink Wierdness, on the site WordPress Support Forums:
    I tried setting up permalinks with /archives/%day%/%monthnum%/%year%/%postname%/, since I'm from New Zealand and that whole…

    13 years ago

  • Posted a reply to New blood needed., on the site WordPress Support Forums:
    You don't need to add a URL to become a member of the forums. NM,…

    13 years ago

  • Posted a reply to A little OT: Looking for flash mp3 player for site, on the site WordPress Support Forums:
    If it's not embedded and people can elect to start or stop the music any…

    13 years ago

  • Posted a reply to A little OT: Looking for flash mp3 player for site, on the site WordPress Support Forums:
    Well duh. Of course you are. Trust me not to notice the 'kiwiblog' button ;)

    13 years ago

  • Posted a reply to A little OT: Looking for flash mp3 player for site, on the site WordPress Support Forums:
    Orbitjuice, you rock! Supergroove, huh? You're not an ex-pat kiwi by chance?

    13 years ago

  • Posted a reply to World Domination :), on the site WordPress Support Forums:
    New Zealand too.

    13 years ago

  • Posted a reply to Importing from blogrolling.com, on the site WordPress Support Forums:
    It's not making a difference for me ... I'm getting a parse error on line…

    13 years ago

  • Posted a reply to 12.27.03 CVS Link Manager, on the site WordPress Support Forums:
    Works great. Thanks allusion :) I'm having an issue with importing OPML from blogrolling -…

    13 years ago

  • Posted a reply to 12.23.03 CVS Link Manager Problem, on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having this problem with alpha-2. My OPML import from blogrolling is also failing…

    13 years ago

  • Posted a reply to problem w/ install, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, you need to run the upgrade-072-to-080.php script.

    13 years ago