WordPress.org

Profiles

enacta2

  • Member Since: May 19th, 2017
  • @enacta2 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Full settings & css changes only upon new css location, on the site WordPress.org Forums:
    OK, success. It seems like the updating of WP Rocket didn't go well, because when…

    3 months ago

  • Posted a reply to Full settings & css changes only upon new css location, on the site WordPress.org Forums:
    I wish it was the issue. But I don't think so. After each time I…

    3 months ago

  • Posted a reply to Full settings & css changes only upon new css location, on the site WordPress.org Forums:
    While it's probably not connected to this issue, I'm experiencing a bug in WP Rocket…

    3 months ago

  • Posted a reply to Full settings & css changes only upon new css location, on the site WordPress.org Forums:
    :) I bet! Thankfully for me this issue is not more than a hassle -…

    3 months ago

  • Posted a reply to Full settings & css changes only upon new css location, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I assumed that was assumed... I used wp-content/uploads/; it's just easier to type /uploads/

    3 months ago

  • Posted a reply to Full settings & css changes only upon new css location, on the site WordPress.org Forums:
    a) The custom location is for the bspstyle.css file location, and is just a new…

    3 months ago

  • Posted a reply to Full settings & css changes only upon new css location, on the site WordPress.org Forums:
    @robin-w it's not working correctly using /uploads/ To make all setting changes to take effect,…

    3 months ago

  • Posted a reply to Full settings & css changes only upon new css location, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. Sure, I'll test that tonight and post if it's still acting this way. To…

    3 months ago

  • Created a topic, Full settings & css changes only upon new css location, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure if this has been reported before. I have been…

    3 months ago

  • Posted a reply to Responsive Tables extension not activating, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Thanks. By won't activate, I mean when I click activate, the plugin page reloads…

    3 months ago

  • Created a topic, Responsive Tables extension not activating, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin. Donation of $9 for the responsive tables…

    3 months ago

  • Posted a reply to No hover color for top-level menu disabled link?, on the site WordPress.org Forums:
    Working well now, Tom. Thanks!

    3 months ago

  • Posted a reply to No hover color for top-level menu disabled link?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Tom. I would prefer the default action of pointer with hover color. Here…

    3 months ago

  • Created a topic, No hover color for top-level menu disabled link?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to find a way to make it obvious when a top…

    3 months ago

  • Created a topic, Great, if you have current hashes, on the site WordPress.org Forums:
    Works really well. I have it installed new to TAC and …

    4 months ago

  • Posted a reply to Tutorial: How to update this plugin with new hashes, on the site WordPress.org Forums:
    Directions to create new hashes for WP versions not provided. So, WP version 4.8 and…

    4 months ago

  • Created a topic, Here you go: hashes-4.8.php, on the site WordPress.org Forums:
    Works really well on WordPress v4.8. You will find the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Disable REST API (Cerber v4.7.7) & WP v4.7.5 broken?, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know if "issue" is the right word. That said, what I'm asking is…

    5 months ago

  • Posted a reply to Disable REST API (Cerber v4.7.7) & WP v4.7.5 broken?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Gioni, I don't think this issue is resolved. Please, when you're able, answer my…

    5 months ago

  • Posted a reply to Disable REST API (Cerber v4.7.7) & WP v4.7.5 broken?, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know, I was asking for your opinion. The only reason I'm asking is…

    5 months ago

  • Posted a reply to Disable REST API (Cerber v4.7.7) & WP v4.7.5 broken?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, So I just tested Cerber again with new IP address, and you're correct, /wp-json/…

    5 months ago

  • Posted a reply to Disable REST API (Cerber v4.7.7) & WP v4.7.5 broken?, on the site WordPress.org Forums:
    ^^ edit: Of course, replace "www.example.com" with your URL.

    5 months ago

  • Created a topic, Disable REST API (Cerber v4.7.7) & WP v4.7.5 broken?, on the site WordPress.org Forums:
    Using the above versions the Disable REST API feature …

    5 months ago