WordPress.org

Profiles

eme_pe

Profile picture of eme_pe
  • Member Since: March 18th, 2009
  • @eme_pe on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Adding parameters (data-mode and data-feedback)", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to make the data-feedback parameter work with this custom rule: { "class": "ImageRule",…

    2 months ago

  • Created a topic, Adding parameters (data-mode and data-feedback), on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Modifying the output by filters", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to do just that yesterday (couldn't post it then) This requires to modify…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Modifying the output by filters", on the site WordPress Support Forums:
    The instant_articles_featured_image filter works ok to customize the image header. Something like this: function set_cover($cover_media,$post_id)…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Modifying the output by filters", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. I guess they didn't had time yet to create a full documentation on…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Loco not showing translates list in 4.2.3", on the site WordPress Support Forums:
    Changed the php version to 5.4.0, and the 1.5.2 works perfect now. Best!

    12 months ago

  • Posted a reply to "Loco not showing translates list in 4.2.3", on the site WordPress Support Forums:
    That fixed it! Thanks a lot!

    12 months ago

  • Created a topic, Loco not showing translates list in 4.2.3, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Payment Status", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot, you rock!

    1 year ago

  • Created a topic, Payment Status, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "og:image not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Found the problem! The image has to be over 200x200 pixels at least. If not,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "og:image not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Just found out that it only seems to work if an image is present inside…

    1 year ago

  • Posted a reply to "og:image not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same problem and could not get it to work. The weird…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Fatal Error: Memory Size exceeded", on the site WordPress Support Forums:
    I was having the exact same issue since yesterday. I'm hosting in the Grid service…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-RecentComments] Not working with WP 3.1?", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, the problem was that the wordpress upgrade somehow deleted all the plugin…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-RecentComments] Not working with WP 3.1?", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed!

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-RecentComments] Not working with WP 3.1?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] "You do not have sufficient permissions to access this page" error, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Shockingly Big IE6 Warning] Plugin crashing Javascript, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Note to Users of the Featured Content Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Just found out that this issue is fixed with the last version of Theme My…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Note to Users of the Featured Content Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    That's true, i just found out about that the hard way. It only happens in…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Custom Edit Profile Page", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Does anyone know about some wordpress site that has something like that?

    7 years ago