WordPress.org

Profiles

elsnare

Profile picture of elsnare
  • Member Since: December 5th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Language version redirects", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. Resolved.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Language version redirects", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm..seems disabling the cookie fixed the problem as described here: click

    2 weeks ago

  • Created a topic, Language version redirects, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, wpdb Insert custom post type, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Need help with brute force login attempts, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Brute force login attempts", on the site WordPress Support Forums:
    The problem is not related to the plugin directly - it does what it's supposed…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Brute force login attempts", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin disables access to the account for X minutes after X login attempts. After…

    2 months ago

  • Created a topic, Brute force login attempts, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "plugin makes my contact form 7 menu button disappear!", on the site WordPress Support Forums:
    I quick work-around for this problem: Open /inc/options.php in the plugin folder. Edit the line…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Date missing characters", on the site WordPress Support Forums:
    @John Sorry but Czech is not my main language so I might not be the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "wp_list_pages problem", on the site WordPress Support Forums:
    @John Hi John, back on track after the weekend :) I did check the page's…

    5 months ago

  • Posted a reply to "wp_list_pages problem", on the site WordPress Support Forums:
    @John Clause I'm 100% sure. When enabling the check-box the list simply vanishes (even the…

    5 months ago

  • Created a topic, Great and functional, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Date missing characters", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed! The problem lied in the wrong locale code in the language settings. For the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Date missing characters", on the site WordPress Support Forums:
    But are you sure, tested it? Tested - no, but there is no extra code/filters…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Date missing characters", on the site WordPress Support Forums:
    Well I think the native language support would work just fine :) The .mo and…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Date missing characters", on the site WordPress Support Forums:
    Well other languages don't use umlauts or special characters so it's hard to tell at…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Date missing characters", on the site WordPress Support Forums:
    Link fixed, works now - take a look.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Date missing characters", on the site WordPress Support Forums:
    You can check it here: Link Changing the language to Czech causes the bug on…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Date missing characters", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the double post - the forums had a hiccup. Yes, I tested every…

    5 months ago

  • Created a topic, Date missing characters, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Date missing characters, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "wp_list_pages problem", on the site WordPress Support Forums:
    Exacly :) Well there is not much to show. When checking the "hide content" check-box…

    5 months ago

  • Created a topic, wp_list_pages problem, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "query_posts problem", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. So the Hide Content worked as it should - it filtered out the posts.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "query_posts problem", on the site WordPress Support Forums:
    As of now it is currently checked - the content vanished but the post is…

    5 months ago

  • Posted a reply to "query_posts problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Gunu! You can see the list here: Click The query is a standard one:…

    5 months ago

  • Created a topic, query_posts problem, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Product variable shipping class, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, LF gallery plugin, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Remove youtube logo, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Strange 404 category errors in Webmaster Tools, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Trailing slash causing problem with GET variables", on the site WordPress Support Forums:
    It was just the right solution for a problem I was beating my head on…

    1 year ago

  • Created a topic, Pagination problem on custom wp_query sort order, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, get email out of user_register, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Community news portal feedback and ideas needed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Looking for "tug war" poll plugin., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom taxonomy meta title problem.", on the site WordPress Support Forums:
    As usual I solved it 5min. later :) If anyone is in need of a…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom taxonomy meta title problem., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Autom. create htacces file in /uploads/ for new month, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Search just retrns me to my site's homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Had the same problem, this worked out for me: Go to plugin forums settings, check…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Modal won't show", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jetlej, I had the same problem. Try changing the link class to an ID,…

    2 years ago

  • Created a topic, Nice work, looking foward to more features, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Payment confirmation blank "end" page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP e-Commerce emails notification not received by hotmail and outlook", on the site WordPress Support Forums:
    It's a common problem around WP with php mail. Try using a plugin like this…

    2 years ago

  • Created a topic, wpsc-single_product.php's in theme folder, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Probably simple php echo question", on the site WordPress Support Forums:
    In the end I replaced the custom field plugin function with a standard, old fashion,…

    2 years ago

  • Created a topic, How to turn custom field it into a php variable?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Probably simple php echo question, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Home page not found but working fine (pos. permalink prob.), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

Plugins

  • Simple Responsive Slider

    User rating