WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 3rd, 2014
  • Location: Argentina
  • Find me on:
  • Created a topic, Shows MP all the time, on the site WordPress.org Forums:
    Shows me as an logged in administrator the MP anyway. …

    1 month ago

  • Posted a reply to Get edit attachment link, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks bcworkz for your answer which gave me a hint to solve the problem. It's…

    10 months ago

  • Posted a reply to Get edit attachment link, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Stan! By attachment I mean the posts, with post_type "attachment", which are handled in…

    11 months ago

  • Created a topic, Get edit attachment link, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! I am trying to solve a problem that seems t…

    11 months ago

  • Created a topic, Bulk edit for custom taxonomies, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I am responsable for a website which manages f…

    11 months ago

  • Created a topic, Permalink Problem (Bug?) with Polylang, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! I am experiencing a problem with the links …

    12 months ago

  • Posted a reply to Access table `wp_termmeta` with WP_query, on the site WordPress.org Forums:
    Hello bcworkz! Thanks for your reply. Will do so. What do you recommend, $wpdb methods…

    1 year ago

  • Created a topic, Access table `wp_termmeta` with WP_query, on the site WordPress.org Forums:
    Hi folks! I am trying to perform a search using WP_Qu…

    1 year ago

  • Created a topic, Templates are very helpful, on the site WordPress.org Forums:
    Good plugin. Offers a lot but it is not overloaded. I …

    1 year ago

  • Created a topic, Child theme for a child theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys! I am looking for an answer to that question.…

    1 year ago

  • Posted a reply to Polylang and add_rewrite_rule, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys, I am getting crazy about this stuff I don't know if possibly Polylang…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem (maybe) after the last polylang upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I did have the same problem. Installed the dev version recently and this seems…

    2 years ago