WordPress.org

Profiles

EhTrain

  • Member Since: November 23rd, 2013
  • @ehtrain on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Twenty Seventeen Theme/ No Theme Options Tab, on the site WordPress.org Forums:
    @sterndata this (set static page first and save) solved it for me. Thanks for posting!

    3 months ago

  • Posted a reply to Connection times out trying to load login/admin/dashboard on specific network, on the site WordPress.org Forums:
    I had tried both yes. Today, it's now working. I didn't do anything. Literally nothing.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Connection times out trying to load login/admin/dashboard on specific network, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. Yes it is a hosted server. I do no have a…

    3 months ago

  • Posted a reply to Connection times out trying to load login/admin/dashboard on specific network, on the site WordPress.org Forums:
    I also found this topic: https://wordpress.org/support/topic/admin-display-and-functionality-not-working-properly/ But I am not with GoDaddy. Also it's been…

    3 months ago

  • Created a topic, Connection times out trying to load login/admin/dashboard on specific network, on the site WordPress.org Forums:
    So I'm having a weird issue. My dashboard (or even th…

    3 months ago

  • Posted a reply to iPhone width issue with child theme, on the site WordPress Support Forums:
    It was the search form! Thanks Andrew, you rock!

    3 years ago

  • Posted a reply to iPhone width issue with child theme, on the site WordPress Support Forums:
    I don't think it was the widget. I removed them all entirely and now each…

    3 years ago

  • Posted a reply to iPhone width issue with child theme, on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I hadn't thought about the widget. I never touched it's style. Thanks for the…

    3 years ago

  • Created a topic, iPhone width issue with child theme, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Cant seem to get it to work, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue, but I am using Wootique with WooCommerce 2.0.20 using…

    3 years ago