WordPress.org

Profiles

eduardocolmenares

  • Member Since: March 28th, 2012
  • @eduardocolmenares on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, _blank not working in gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Hi- In the gallery section of my clients site (http:/…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to per_page, number, limit not working in shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    [recent_products per_page="12"] worked, thanks.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to per_page, number, limit not working in shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, I just tried this in functions: // Display 24 products per page. Goes in…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to per_page, number, limit not working in shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. Is there any setting I could use in place of default?…

    4 weeks ago

  • Created a topic, per_page, number, limit not working in shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi- On my site, on the homepage, I'm using the follow…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Smart Slider 2 broken after update, on the site WordPress.org Forums:
    Any idea guys? Clearing cache did zero.

    4 months ago

  • Posted a reply to [Smart Slider 2] Smart Slider 2 broken after update, on the site WordPress.org Forums:
    That didn’t work, and the images are no longer in the external directory. The bulk…

    4 months ago

  • Created a topic, [Smart Slider 2] Smart Slider 2 broken after update, on the site WordPress.org Forums:
    My client’s site was hacked, so I had to clear t…

    4 months ago

  • Posted a reply to Omega DL link no longer working, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    3 years ago

  • Created a topic, Omega DL link no longer working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Posts and pages disappeared after updating to 3.8, on the site WordPress Support Forums:
    Yep, same exact thing happened to my client yesterday. She tried to upgrade and goodbye…

    3 years ago

  • Created a topic, Responsive slider not working with Gantry framework, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "no images were found", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I'm using post name.

    3 years ago

  • Posted a reply to "no images were found", on the site WordPress Support Forums:
    It's mind boggling that a dev would put out a new version of a trusted…

    3 years ago

  • Posted a reply to Twitter is blank, on the site WordPress Support Forums:
    It started working, randomly. Fixed.

    4 years ago

  • Created a topic, Twitter is blank, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago