WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: February 24th, 2005
  • @ebenjen on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to 2.5 Upgrade Successful followed by Server Error, on the site WordPress Support Forums:
    Never mind. It's working again. No idea what happened but after five minutes of consistent…

    9 years ago

  • Created a topic, 2.5 Upgrade Successful followed by Server Error, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to Custom Header Based on Page_ID?, on the site WordPress Support Forums:
    No reply so I tried it and discovered that it won't work. I then tried…

    9 years ago

  • Created a topic, Custom Header Based on Page_ID?, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to Zenpress Plugin Path Error, on the site WordPress Support Forums:
    PS - latest versions of WP and ZP Not! Stupid human error -- I was…

    10 years ago

  • Created a topic, Zenpress Plugin Path Error, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Created a topic, Easiest way to custom sort a blogroll?, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to Clickable Excerpt, on the site WordPress Support Forums:
    That helped me do part of what I want (I'm not the original poster) but…

    11 years ago

  • Posted a reply to Another user experiencing slowness, on the site WordPress Support Forums:
    It figures.... A few of you were kind enough to visit and post and no-one…

    12 years ago

  • Posted a reply to Another user experiencing slowness, on the site WordPress Support Forums:
    I've seen and read the few posts here about WP moving slowly and thought I'd…

    12 years ago

  • Posted a reply to New Installation - No Comments, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I searched but missed that thread. After a quick look, it's not promising. Tried…

    12 years ago

  • Posted a reply to New Installation - No Comments, on the site WordPress Support Forums:
    I just did a fresh install and everything seems to have worked fine. My admin…

    12 years ago