WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 4th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to icon not showing after latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for checking. It does seem to be working now. Not sure what was going…

    3 months ago

  • Created a topic, icon not showing after latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, after installing the latest update, my search icon…

    4 months ago

  • Created a topic, Console errors point to cleantalk, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I have chased down the following errors in the DO…

    4 months ago

  • Created a topic, Happy after all these years, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using FF for over two years and have watch…

    5 months ago

  • Posted a reply to 404 Errors regarding fonts/SIQ_icomoon.ttf?o72w6t, on the site WordPress.org Forums:
    Hi and than you for the quick response. I did make some changes earlier this…

    5 months ago

  • Posted a reply to 404 Errors regarding fonts/SIQ_icomoon.ttf?o72w6t, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all. I would like to revisit this ticket as I am not trying to…

    5 months ago

  • Created a topic, Great Functionality and Support, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin has the full deal - great functionality an…

    5 months ago

  • Posted a reply to Please Enable JavaScript, on the site WordPress.org Forums:
    yes, i think so, doing more testing now. sorry for the dual posts.

    6 months ago

  • Posted a reply to Please Enable JavaScript, on the site WordPress.org Forums:
    please disregard

    6 months ago

  • Posted a reply to Ggetting error Forbidden. Please Enable JavaScript, on the site WordPress.org Forums:
    Please disregard.

    6 months ago

  • Created a topic, [Spam protection, AntiSpam, FireWall by CleanTalk] Ggetting error Forbidden. Please Enable JavaScript, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Just today now getting the subject error message …

    6 months ago

  • Created a topic, [Spam protection, AntiSpam, FireWall by CleanTalk] Please Enable JavaScript, on the site WordPress.org Forums:
    Getting error Forbidden Please Enable JavaScript on ch…

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict with Formidable Forms Modal, on the site WordPress.org Forums:
    OK. Thank you, will look forward to the new version update

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict with Formidable Forms Modal, on the site WordPress.org Forums:
    Now however, that fix compromises the backend page/post editor. I confirmed trying with and without…

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict with Formidable Forms Modal, on the site WordPress.org Forums:
    Hi bhaldie. That fixed the issue! Should I just leave that link commented out? Thank…

    6 months ago

  • Posted a reply to Cannot add free subscription to my account, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, will do

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict with Formidable Forms Modal, on the site WordPress.org Forums:
    Thank for taking a look and yes, sorry - I had MD deactivated while further…

    6 months ago

  • Posted a reply to Cannot add free subscription to my account, on the site WordPress.org Forums:
    Result is I can not activate the plugin and plan.

    6 months ago

  • Created a topic, Cannot add free subscription to my account, on the site WordPress.org Forums:
    I cannot add the free trial subscription to my Mail Po…

    6 months ago

  • Created a topic, Conflict with Formidable Forms Modal, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I am having an issue with my Formidable Forms Mod…

    6 months ago

  • Created a topic, Much better than other alternatives, on the site WordPress.org Forums:
    Have been using this plugin for about 10 months now. …

    7 months ago

  • Posted a reply to Installed and activated the plugin, but no menu items are showing up, on the site WordPress.org Forums:
    OK, thank you. I now have the menu item back! (didn't knw I could just…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installed and activated the plugin, but no menu items are showing up, on the site WordPress.org Forums:
    I jus don't see that cap ... only the mdocs_dashboard cap for administrator. I have…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installed and activated the plugin, but no menu items are showing up, on the site WordPress.org Forums:
    Me again. I am still trying to get the Memphis Dos menu Item and mdocs_allow_upload…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installed and activated the plugin, but no menu items are showing up, on the site WordPress.org Forums:
    OK - after extensive testing here. mdocs 3.8.5 is the last version that works on…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installed and activated the plugin, but no menu items are showing up, on the site WordPress.org Forums:
    This is strange. No mdocs caps at all using User Role editor. I deleted v…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installed and activated the plugin, but no menu items are showing up, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm. I am having the same issue after updating today - no memphis documents menu…

    7 months ago

  • Posted a reply to Conflict with LiteSpeed Cache?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply and update. This update did seem to address the issue.

    7 months ago

  • Posted a reply to Admin panel modal styles affected by latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Update. Seems this latest update 3.6.1.1 affects all modals on the site, font-end or back-end.…

    8 months ago

  • Created a topic, Admin panel modal styles affected by latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Wanted to let you know that after the latest upda…

    8 months ago

  • Posted a reply to 404 Errors regarding fonts/SIQ_icomoon.ttf?o72w6t, on the site WordPress.org Forums:
    My apologies. It appears my issue above is resolved. Perhaps chache clearing of latency. Anyway…

    8 months ago

  • Posted a reply to 404 Errors regarding fonts/SIQ_icomoon.ttf?o72w6t, on the site WordPress.org Forums:
    I only have a couple "published" posts right now and understand that "drafts" are not…

    8 months ago

  • Posted a reply to 404 Errors regarding fonts/SIQ_icomoon.ttf?o72w6t, on the site WordPress.org Forums:
    One other item I have been struggling with and can make a new post if…

    8 months ago

  • Posted a reply to 404 Errors regarding fonts/SIQ_icomoon.ttf?o72w6t, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the suggestion. I have been testing this and other alternatives. My findings…

    8 months ago

  • Posted a reply to 404 Errors regarding fonts/SIQ_icomoon.ttf?o72w6t, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the reply and it makes sense. Any known workarounds or is this…

    8 months ago

  • Posted a reply to WP Google maps stops working with LS cahing, on the site WordPress.org Forums:
    Just Sent report LIGXCTDQ. Hope all this helps and thanks for your support! Most recent…

    8 months ago

  • Created a topic, Conflict with LiteSpeed Cache?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I just isolated that when I have Litespeed cache …

    8 months ago

  • Created a topic, 404 Errors regarding fonts/SIQ_icomoon.ttf?o72w6t, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I love the plugin but am trying to chase down net…

    8 months ago

  • Created a topic, WP Google maps stops working with LS cahing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I have isolated that with LS cache activated, my …

    8 months ago

  • Created a topic, Buyer Beware, on the site WordPress.org Forums:
    Bought the extensions before fully testing (my bad) bu…

    9 months ago

  • Posted a reply to Excellent plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I too am trying to use exchange server smtp and can not get the…

    9 months ago

  • Created a topic, Love this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Simply works as stated and provides a robust search al…

    9 months ago

  • Created a topic, Theme not applied in Pro, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I purchased and installed the Pro version of the …

    1 year ago

  • Posted a reply to Remove redirect on plugin activation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Uploaded and did some top-level testing. Changing themes, widgets lose their assigned sidebar, also…

    1 year ago

  • Posted a reply to Remove redirect on plugin activation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. any updates on this issue? I have exactly the same issue and am using…

    1 year ago

  • Posted a reply to Test Email errors, on the site WordPress.org Forums:
    Mystery solved. Hosting issue. They (siteground) had to open port for office 365.

    1 year ago

  • Created a topic, Test Email errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I am getting the following error. I am using oth…

    1 year ago

  • Posted a reply to PDOE Exception?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. Error appears to be random. Host is Siteground. Will keep an…

    1 year ago

  • Created a topic, PDOE Exception?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I am about ready to start configuring the Mailpoe…

    1 year ago