WordPress.org

Profiles

drschill

Profile picture of drschill
  • Member Since: February 2nd, 2012
  • @drschill on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Not getting "Pop Up" Menu to complete Deny & delete", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure. I'll take a look in the morning and if I have any…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not getting "Pop Up" Menu to complete Deny & delete", on the site WordPress Support Forums:
    The "Approve" button is working but the "deny" button is "dead", doesn't work.

    4 months ago

  • Created a topic, Not getting "Pop Up" Menu to complete Deny & delete, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Customization?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Getting a blank white screen, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Good start but...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, When I go into "Set Bulk Post Categories" I get a blank white screen.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Issue with too many categories", on the site WordPress Support Forums:
    I have version 1.0.9

    5 months ago

  • Created a topic, Issue with too many categories, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "WP to LinkedIn Pulse", on the site WordPress Support Forums:
    Looking for same thing. Don't think its allowed yet.

    6 months ago

  • Created a topic, Great plugin but assigns too many categories, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Nice plugin. Works well., on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Nice plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "API reponse should be HTTP 200", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Two issues: First: I made the change you recommended and it didn't work. However,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "API reponse should be HTTP 200", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I configured the Etsy Shop Plugin and I'm getting the "API response should be…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Running two mutisites in one HostGator account: plugin problems", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the info/help! Appreciate it. I'll try to make sure I have two separate…

    4 years ago

  • Created a topic, Running two mutisites in one HostGator account: plugin problems, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Wildcard subdomains on Plesk 10 without breaking webmail", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue and can't find anything on it.

    4 years ago