WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 18th, 2005
  • Find me on:
  • Created a topic, Custom Post Type not listing, on the site WordPress.org Forums:
    I'm working on a site that uses custom taxonomy, and t…

    4 weeks ago

  • Created a topic, good plugin, good support, on the site WordPress.org Forums:
    good plugin, good support

    1 month ago

  • Created a topic, Making plugin must use, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Can you point me to the documentation describing …

    4 months ago

  • Posted a reply to new errors, on the site WordPress.org Forums:
    I've updated to the latest version and it still results in the following errors: /plugins/download-manager/wpdm-functions.php…

    6 months ago

  • Posted a reply to new errors, on the site WordPress.org Forums:
    I've returned wpdm_package to wpdm_file and commented out this code in wpdm-functions.php: /*$templates = maybe_unserialize(get_option("_fm_link_templates",…

    7 months ago

  • Posted a reply to new errors, on the site WordPress.org Forums:
    That created a ton of new errors, like this: Undefined index: ID in /wp-content/plugins/download-manager/libs/class.Package.php on…

    7 months ago

  • Posted a reply to new errors, on the site WordPress.org Forums:
    Still not working after latest update

    7 months ago

  • Created a topic, new errors, on the site WordPress.org Forums:
    the plugin has started generating errors: /plugins/do…

    7 months ago

  • Created a topic, [Simple Share Buttons Adder] Error in class-buttons.php line 672, on the site WordPress.org Forums:
    Just started receiving this: Notice: Undefined index: …

    1 year ago

  • Posted a reply to SyntaxError: Unexpected Identifier in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I was preparing to update the theme. Haven't touched this site in years.

    2 years ago

  • Posted a reply to SyntaxError: Unexpected Identifier in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    happens on my machine on in Chrome. not in Safari or Firefox.

    2 years ago

  • Posted a reply to SyntaxError: Unexpected Identifier in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Macbook. Chrome Version 62.0.3202.94 Issue was first reported by client (it's a client site). I…

    2 years ago

  • Posted a reply to SyntaxError: Unexpected Identifier in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    the error appears in a pop-up error dialogue box before the page loads. then i…

    2 years ago

  • Created a topic, SyntaxError: Unexpected Identifier in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    I've started getting this error in Chrome: SyntaxError…

    2 years ago

  • Created a topic, Sorry, your request cannot be accepted, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, My client is not able to login. I updated everyth…

    2 years ago

  • Posted a reply to YOAST Facebook values don’t display, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I've put in a question to the theme developer. Is it true that the…

    2 years ago

  • Posted a reply to YOAST Facebook values don’t display, on the site WordPress.org Forums:
    my url is above. both correct and incorrect og data appears in the head

    2 years ago

  • Posted a reply to YOAST Facebook values don’t display, on the site WordPress.org Forums:
    me, too. many times

    2 years ago

  • Posted a reply to YOAST Facebook values don’t display, on the site WordPress.org Forums:
    i just updated, as well.

    2 years ago

  • Created a topic, YOAST doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    I installed YOAST and used the bulk editor to set the …

    2 years ago

  • Posted a reply to reCaptcha not appearing, on the site WordPress.org Forums:
    it was Root Relative URLs, which messes up Google Maps embed as well. thanks. solved…

    2 years ago

  • Posted a reply to reCaptcha not appearing, on the site WordPress.org Forums:
    also... i can't get the search function on this forum to return any results, so…

    2 years ago

  • Created a topic, reCaptcha not appearing, on the site WordPress.org Forums:
    I've configured the site on Google (reCaptcha v2); ent…

    2 years ago

  • Posted a reply to Mobile redirect plugin doesn’t work with cache enabled, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using a responsive theme. It's a client site and I have no choice but…

    3 years ago

  • Created a topic, Mobile redirect plugin doesn’t work with cache enabled, on the site WordPress.org Forums:
    With the cache plugin enabled, the plugin I'm using to…

    3 years ago

  • Posted a reply to block admin only?, on the site WordPress.org Forums:
    yeah. i unchecked "password protected" thanks

    3 years ago

  • Posted a reply to block admin only?, on the site WordPress.org Forums:
    i think i've figured it out. the pages being blocked are password protected, and 'password…

    3 years ago

  • Created a topic, block admin only?, on the site WordPress.org Forums:
    It seems that the plugin makes it possible to block ac…

    3 years ago