WordPress.org

Profiles

dravenloft

Profile picture of dravenloft
  • Member Since: January 28th, 2010
  • universal-nexus.com
  • @dravenloft on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to XML-RPC 404 Error, on the site WordPress Support Forums:
    This .htaccess worked. Which is odd, because I'd switched to the other one because this…

    1 year ago

  • Created a topic, Security plugins, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to XML-RPC 404 Error, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, turns out it's my .htaccess I don't get the error if I have no…

    1 year ago

  • Created a topic, XML-RPC 404 Error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Images disappeared … AGAIN!, on the site WordPress Support Forums:
    Found Solution it's here # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On #rewriting wordpress stuff to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Images disappeared … AGAIN!, on the site WordPress Support Forums:
    And, no, I'm not sure how some of the lines of the .htaccess got duplicated…

    1 year ago

  • Created a topic, Images disappeared … AGAIN!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to I'm missing something, on the site WordPress Support Forums:
    I have a problem with my brain missing is the issue. There're 2 Ajaxify plugins…

    3 years ago

  • Created a topic, I'm missing something, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to The page cannot be displayed because an internal server error has occurred error, on the site WordPress Support Forums:
    I have this same problem. It has something to do with the changes BWP Security…

    3 years ago

  • Posted a reply to Images have vanished, on the site WordPress Support Forums:
    Turns out it was the .htacces, but not the way I would have expected Found…

    3 years ago

  • Created a topic, Images have vanished, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Permalinks have gone mad, on the site WordPress Support Forums:
    fixed the problem. of all things I had to 1) make my .htaccess file executable.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Uploaded images not showing in media library or post, on the site WordPress Support Forums:
    Is there something necessary to enable this Organisation option? I'm using 3.8.1 and have the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't uninstall, on the site WordPress Support Forums:
    FOUND IT! http://wordpress.org/support/topic/plugin-w3-total-cache-how-to-uninstall-with-no-admin-panel?replies=57

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't uninstall, on the site WordPress Support Forums:
    If I can find it again, I will. Was going to, but had apparently reused…

    3 years ago

  • Created a topic, Permalinks have gone mad, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Can't uninstall, on the site WordPress Support Forums:
    got it figured out. finally found the magical combo of terms that got me a…

    3 years ago

  • Created a topic, Can't uninstall, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin W3-Total Cache] Unable to uninstall, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Weirdly random HTTP error on media upload, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to MU .htaccess, on the site WordPress Support Forums:
    turns out the issue was host side. the compression had quit working even on the…

    3 years ago

  • Created a topic, MU .htaccess, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Does not work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Functional, but boring, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Very nice, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Twenty Eleven default header image has gone missing, on the site WordPress Support Forums:
    Apologies -- I've discovered that the firewall utilised by my work operates rather strangely and…

    4 years ago

  • Created a topic, Twenty Eleven default header image has gone missing, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to unable to setup jetpack, on the site WordPress Support Forums:
    Well, just to help a little: In my case it turns out I'm using Entropy…

    5 years ago

  • Posted a reply to unable to setup jetpack, on the site WordPress Support Forums:
    What exactly are the details needed? WP version: 3.2.1 Jetpack Version: 1.1.3 URL: dravenloft.no-ip.org Host:…

    5 years ago

  • Created a topic, unable to setup jetpack, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago