WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: October 13th, 2005
  • Find me on:

  • Created a topic, different theme know site looks horrible in IE, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Problem Viewing in IE but OK in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    yea, I just realized my site looks HORRIBLE in IE too...any ideas?

    9 years ago

  • Posted a reply to "plugins dont change to deactivate", on the site WordPress Support Forums:
    this has been resolved. I re-upgraded to wordpress 2.0 and everything is working.

    9 years ago

  • Posted a reply to "My first theme. Problems.", on the site WordPress Support Forums:
    Yea, looks great! One thing though, after making a comment to a post there is…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Can't activate any plugins in 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    cool glad to hear it worked for you.

    9 years ago

  • Posted a reply to "thumbnail size", on the site WordPress Support Forums:
    I would be interested in this as well.

    9 years ago

  • Posted a reply to "i keep getting this error", on the site WordPress Support Forums:
    ok, I think I figured it out. I thought when I click upload it would…

    9 years ago

  • Posted a reply to "i keep getting this error", on the site WordPress Support Forums:
    hi thanks for the replies. I am creating a post and trying to upload an…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Can't activate any plugins in 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem...What I did is follow these steps. http://blog.hypercubed.com/index.php/archives/2005/12/26/wordpress-20-fix/ I also did…

    9 years ago

  • Posted a reply to "i keep getting this error", on the site WordPress Support Forums:
    ok, that fixed the error, but the image does not show up in my post.

    9 years ago

  • Posted a reply to "i keep getting this error", on the site WordPress Support Forums:
    could it be a permissions problem? right now it is nobody is the owner

    9 years ago

  • Posted a reply to "i keep getting this error", on the site WordPress Support Forums:
    the dir does exist.

    9 years ago

  • Created a topic, i keep getting this error, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "New upload feature - problem", on the site WordPress Support Forums:
    I get this error when trying to upload an image Warning: stat(): Stat failed for…

    9 years ago

  • Posted a reply to "plugins dont change to deactivate", on the site WordPress Support Forums:
    neg....I sat on the F5 key...still shows as Activate, even though I already activated it.

    9 years ago

  • Created a topic, plugins dont change to deactivate, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago